Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde ikinci büyük şok!

Arka Sokaklar dizisinde ikinci büyük şok!

tarafından ker_def

Heyecanın hiç bitmediği Arka Sokaklar dizisinin bir sezonu daha yavaş yavaş sona yaklaşıyor… 15 sezonu geride bırakmaya hazırlanan dizi, 2021-2022 sezonunda Kanal D’nin yine en iddialı yapımlarından birisi olacak. Arka Sokaklar dizisinin 584. bölümü de hikayede önemli gelişmeler var. Reytingleri de çok iyi gelen dizide heyecan çok yüksek ve bu bölüm kaçmaz…

Dizide 15 yıldır bulunan isimlerden Yüsra Geyik’in canlandırdığı Zeliş, başına gelen kötü olaylar ile yürekleri yakacak. Zeliş, fragmanlara bakılır ise Giray tarafından tecavüze uğruyor…   Dizinin yeni bölümünde Zeliş konusunda iki acı verici durum üst üste yaşanmış olacak. Ekip onu kurtarmak isterken, Zeliş ikinci kez Giray’ın eline düşüyor.  Bu durum Zeliş için ikinci büyük şok oluyor.

2 Nisan Cuma akşamı yayınlanacak yeni bölümde Ekip, Giray ile Halis’in peşine düşüyor ve ikinci bir şokla karşı karşıya kalıyor! Giray’ın, Zeliş’e verdiği zarar başta Çoban Ailesi olmak üzere ekibi derinden yaralıyor. Rıza Baba, tüm ekibi Giray ve Halis’in bulunması için seferber ediyor.

Ekip, muhtemel adreslere baskınlar düzenliyor; fakat, Halis’in tuzaklarının içine düşüyor. Ekip, bombalı tuzaktan son anda kurtuluyor. Bu sırada Tekin, ablasının başına geleni kaldıramıyor ve tek başına hareket ediyor. Babasının silahını alarak Giray’ın peşine düşüyor.

Kurduğu planı fark eden Giray, olay yerinde olan Zeliş’in bulunduğu arabayı kaçırmayı başarıyor. Zeliş, ikinci kez sapık seri katil Giray’ın eline düşüyor.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!