Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde izleyicinin yüreğini ağzına getirdiler!

Arka Sokaklar dizisinde izleyicinin yüreğini ağzına getirdiler!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 505. Bölümde Zeliş, bir psikopat tarafından kaçırılır ve öldüresiye dövülerek ormanlık alana atılır! Peki Zeliş öldü mü? İzleyiciler merakla Zeliş’ten gelecek haberi bekledi. Arka Sokaklar dizisinin 15 Şubat Cuma günü ekrana gelen bölümünde heyecan dolu anlar yaşandı. Zeliş sonunda kurtuldu ama izleyiciler bir hayli tedirgin oldu. Videodan dizinin 505. bölümündeki o anları izleyebilirsiniz.

Zeliş, önemli bir habere daha imza atar. Eşi tarafından bıçaklanan ve hayatta kalan bir kadının haklarını savunmak için kadın örgütlerini ayağa kaldırır. Çünkü adam, tutuksuz yargılanmak için serbest bırakılmıştır. Kadının öldürülme tehlikesi devam etmektedir. Ekibimiz de bu olayı yakından takibe alır ve kadının evinde güvenlik önlemlerini arttırır. Adam ise, kendisi hakkında haber yapan ve ifşa eden Zeliş’in peşine düşer. Kız kardeşini ve onun eşini kullanarak Zeliş’i yakalamayı başarır. Ormanlık alanda Zeliş’i feci döver ve ölüme terk eder.

Hüsnü kızı Zeliş’ten haber alamayınca telefonundan yerini bulmaya çalışır. Son sinyal bir göl kenarından gelmektedir. Ekip ile birlikte olay yerine gidince Zeliş’in eşyalarına ve kan izlerine rastlar. Herkes yıkılmıştır. Ekip, adama ve ailesine ulaşıp gözaltına alır. Sorgu sırasında adamın bacanağı korkunç bir şey söyler. Zeliş’in öldüğünü ve ormanlık alanda bıraktıklarını bahseder. Hüsnü, Çoban Ailesi ve ekip büyük bir acı yaşarlar. Hemen adamın söyledikleri ormanlık alana giderler. Gördükleri manzara karşısında şok olurlar…

Ancak Zeliş ölmemiştir. Çevreden geçen bir vatandaş Zeliş’i ormanlık alanda bularak hastaneye kaldırır. Kimliği olmadığı için de Zeliş’in yaşadığı ancak 2 gün sonra ortaya çıkar.

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)