Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba döndü, bu sefer Ezgi tehlikede!

Arka Sokaklar dizisinde Rıza baba döndü, bu sefer Ezgi tehlikede!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar dizisinin yeni bölümünü izleyiciler büyük bir merakla bekliyor. Bunun nedeni ise Selin ile Mesut karakterlerinin evliliğinin bu bölümde gerçekleşeceği beklentisi…

Şevket Çoruh ile Oya Okar’ın canlandırdıkları Selin ve Mesut’un yıllardır evlenmesini bekleyen dizi hayranları, bu hafta mutlu sona ulaşmak istiyor. Tabii ki senaristler son dakikada ters köşe yapabilir.

Dizide Ezgi karakterini canlandıran Ela Yörüklü, son dönemde performansıyla dikkat çekiyor. Yiğitcan Ergin’in canlandırdığı Cemal ile Ezgi’nin birliktelikleri de hikayenin aşk heyecanını oluşturuyor. Dizinin 28 Ocak Cuma akşamı yayınlanacak olan 612. yeni bölümünde
Noyan’ın kaçırdığı Ezgi tehlikede!

Mesut ve Selin’in düğün telaşı yine talihsizliklerle sınanır. Takıntılı Noyan, Ezgi’yi kaçırmıştır. Ekip hep birlikte peşlerine düşse de Noyan’ı ellerinden kaçırılar. Cemal çılgına dönmüş durumdadır.

Ezgi kurtulabilecek mi? İşte bu sorunun yanıtının yanı sıra Selin ile Mesut’un durumu da yeni bölüm öncesi izleyicileri meraklandırıyor. Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de!