Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar dizisinde Selin ve Mesut ile devam edilecek mi?

Arka Sokaklar dizisinde Selin ve Mesut ile devam edilecek mi?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisiyle ilgili bazı ayrılık iddialarının ortaya çıkmasının ardından hayranlar da merakla dizideki gelişmeleri izliyor… Son 2-3 sezondur diziyle ilgili pek de ayrılık haberi çıkmazdı. Ancak ondan önceki sezonlarda her dönem “Arka Sokaklar’dan kim ayrılacak?” diye soru işaretleri belirir ama kimse de ayrılmazdı.

Arka Sokaklar’ın sezon finallerinin karakterlerin veda edeceği izlenimleri vermesi nedeniyle bu haberler sürekli tekrarlanırdı. Son 2-3 sezondur bu durum yaşanmıyordu. Ancak 2021 yaz aylarında yeniden benzer iddialar ortaya çıktı.

İlk önce Özgür Ozan’ın ayrılacağı söylendi. Ancak doğru çıkmadı ve oyuncu ekip ile yoluna devam ediyor. Sonrasında ise Rıza Baba olarak izlediğimiz Zafer Ergin’in ayrılacağı yazıldı ama bu iddialar da doğru çıkmadı…

Hem Özgür Ozan hem de Zafer Ergin’in Erler Film ile 16. sezon için anlaştığı da belli oldu.. Şevket Çoruh ise yeni sezon için henüz sözleşme imzalamadı ancak dizide devam edeceği ifade ediliyor.

Selin karakteri ile izlediğimiz Oya Okar’ın da dizide yer almayı sürdüreceği gelen haberler arasında bulunuyor. Bu durumda Arka Sokaklar hayranlarının Selin ile Mesut ikilisi ile olan buluşmaları da sürecek.

Arka Sokaklar’da veda eden isimler ise sadece 2 kişi ile sınırlı kaldı. 2019 yılında Metin olarak izlediğimiz Furkan Göksel’in ayrılmasından sonra bu sezon ise Zeliha’ya hayat veren Yüsra Geyik ile Tekin’i canlandıran Onur Bay ekibe veda eden isimler oldular.