Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinde Suat’tan sonra Hüsnü Çoban gül kokladı!

Arka Sokaklar dizisinde Suat’tan sonra Hüsnü Çoban gül kokladı!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 501. Bölümde Hüsnü ve Meryem ilişkilerinin adını koyuyorlar! Arka Sokaklar dizisinin 501. bölümü 28 Aralık Cuma günü izleyicilerle buluştu. Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Hüsnü ve Meryem yeni yıla sevgili olarak giriyorlar. Diziye geçtiğimiz hafta katılan Demet Gül, Meryem karakteriyle önemli bir role imzasını atıyor. Suat Çoban’dan sonra Hüsnü’nün yeni aşkı olan Meryem, diziye büyük renk kattı. Hüsnü ve Meryem’in sevgililik hallerini videodan izleyebilirsiniz.

Hüsnü ve Meryem, ilk gördükleri andan itibaren birbirlerinden etkilenmişlerdi. Çoban ailesi de bu durumun farkındaydılar. Özellikle Nazike ikilinin güzel bir beraberliğine inancı tamdı.

Hüsnü, arabayla eve doğru giderken yolda Meryem’i görür. Muhabbet etmek için onu deniz kenarına götürür. Orada romantik anlar yaşarlar. Hatta Hüsnü, ona ilk hediyesini alır. Meryem bu hediyeden dolayı çok mutlu olur. Yılbaşı gecesini aynı sahilde geçiren Hüsnü ve Meryem sonunda birbirlerine açılırlar. İkiside beraberliği denemeye karar veririler…
Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz
Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi
Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul
Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)