Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinden giden gitti ama siz yeni gelenlere bakın!

Arka Sokaklar dizisinden giden gitti ama siz yeni gelenlere bakın!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde yavaş yavaş bir değişim dalgası görüyoruz… Dizinin genç isimleri bir bir hikayeye veda ediyor. Yüsra Geyik, Onur Bay, Merve Oflaz ile Alp Korkmaz hikayeden ayrılan isimler oldular. Dizinin 15. sezonu bitti ama en çok ayrılığın yaşandığı dönem de bu oldu…

Arka Sokaklar dizisinin yeni sezonunda neler olacağını merakla bekleyen dizi hayranları, yeni transferleri heyecanla bekliyor. Oğuz Peçe diziye yeni katılan ilk isim oldu… Geçen yıl Zalim İstanbul dizisinde yer alan genç oyuncu, başarılı performansı sonrasında Arka Sokaklar ekibine polis karakteri ile katılıyor.

Arka Sokaklar dizisinden giden gitti ama siz yeni gelenlere bakın! 8

Ayrıca 2019 yılında ayrılan Hüsnü Çoban’ın çocuklarından Metin karakterine hayat veren Furkan Göksel de 16. sezonda yine hikayede yerini alacak. Hüsnü Çoban’ın bir de torunu olacak. Metin karakteri hikayede farklı bir heyecanın yaşanmasına neden olacak.

Arka Sokaklar dizisinden giden gitti ama siz yeni gelenlere bakın! 9

Furkan Göksel, ani bir kararla 2019 yılında diziden ayrıldığında herkes çok üzülmüştü. Bu süreçte öne çıkacak farklı projeler bulma konusunda zorlanan genç oyuncu, yeniden eski ekibine katılmayı kabul etti.

Hüsnü Çoban’ın dedelik hallerini de 16. sezonda izleyeceksiniz. Özgür Ozan’ı yine çok iyi performans göstereceğinden herkes emin. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu, Metin’in geri dönüşünü şöyle yorumladı:

“Metin, Almanya’dan Hüsnü evine tekrar dönecek. Bu sefer çocuklu. Yine baba evine sığınacak yani. Bir yandan Hüsnü “Çocukları büyüttüm rahatladım” derken, eskiye dönecek. Öte yandan, ‘torun sevgisi’yle heyecanlanacak.”