Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisine Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim’in güzeli konuk oluyor!

Arka Sokaklar dizisine Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim’in güzeli konuk oluyor!

tarafından ker_def
Ezgi Baylar ‘Arka Sokaklar’da rol alacak

Uzun süredir oyuncu koçlarından eğitim alan Ezgi Baylar ‘Arka Sokaklar’ dizisiyle ekranlarda boy gösterecek.

Akşam’ın haberine göre dizinin 481. bölümünde konuk oyuncu olarak yer alacak olan Ezgi Baylar, Hale isimli bir mankeni canlandıracak.

Hale, çalıştığı ajansın kötü işlere karışmasının ardından polisle işbirliği yaparak ajansı çökertecek.

Cuma akşamları izleyenle buluşan Arka Sokaklar dizisi başarılı reytingleri ile yıllardır rakiplerini kıskandırmakta.

Önümüzdeki hafta 479. bölümü ekrana gelecek olan Arka Sokaklar dizisi böyle giderse önümüzdeki sezon da ekranda yerini alabilecek bir yapım olarak gözüküyor.

Arka Sokaklar şu anda 12. sezonunda.

ARKA SOKAKLAR DİZİSİ TÜM BÖLÜM VİDEOLARI İÇİN TIKLAYINIZ

Arka Sokaklar dizisine Bu Tarz Benim ve İşte Benim Stilim'in güzeli konuk oluyor! 7

Ezgi Baylar kimdir?

Ezgi Baylar, 1983 yılında doğdu. Lisans etğimini Marmara Üniversitesi Çalışma Ekonomisi Bölümünde tamamladı. 2014 yılında Sunuculuğunu Öykü Serter‘in üstlendiği, jüri üyeliğini Nur Yerlitaş, Kemal Doğulu, İvana Sert ve Uğurkan Erez‘in yaptığı “Bu Tarz Benim” adlı yarışmaya katıldı. 2015 yılında da benzer bir formattaki “İşte Benim Stilim” yarışmasına katıldı. Öykü Serter‘in yaptığı bu yarışmada Aycan Nurcan Şencan, Ayşegül Melisa Doğan, Ayşenur Balcı, Çiğdem Çelik, Emel Özkızıltaş, Ezgi Baylar, Ezgi Ünal, Gizem Güler, Gülnihal Candan, Gülşah Yılmaz, Maria Surina, Nazlı Hamarat, Nazlı Sultan Yayla, Özden Cerrahoğlu, Tuğçe Ergişi ile yarıştı. İşte Benim Stilim’in en iddiali isimlerinden biri olan Ezgi Baylar, kayınvalidesinin 18 bin liralık çanta taktığını söyleyince eleştirilerin hedefi olmuştu. Yarışmadan kendi isteğiyle ayrıldıktan sonra TV8 ekranlarında yayınlanan Güle Güle Oturun isimli programın sunuculuğunu üstlendi.