Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisine kardeş bir dizi geliyor!

Arka Sokaklar dizisine kardeş bir dizi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başarılı projelere imza atan Türker İnanoğlu’nun sahibi olduğu Erler Film, yeni sezonda daha önce duyurduğu Uçurum dizisini tekrar gündemine aldı.

Koronavirüs pandemisi nedeniyle televizyon kanallarının karantina döneminde büyük boşluk içine düşmesi, dizileri yeniden ekranın en gözde programları yaptı. Arka Sokaklar ile 14 sezondur büyük başarılar kazanan Erler Film, Uçurum isimli dizi projesini raftan indirdi.

Geçen yıl hazırlıklara başlanan Uçurum, daha sonra iptal edilmişti. Gazeteci Birsen Altuntaş, Türker İnanoğlu ile konuştuğunu ve Uçurum dizisinin yeni sezonda yeniden gündemde olduğunu belirten bir mesaj paylaştı.

Uçurum’un Yunanistan’da çekilmesi ve Yabancı Damat ile benzerlikler içermesi konuşuluyor. Arka Sokaklar’ın büyük başarısı, Erler Filmi cesaretlendiriyor. Zaman zaman farklı projelere imza atan Erler Film, Arka Sokaklar’da yaşadığı büyük başarıyı bir başka dizide yaşamadı. Uçurum ile birlikte şirketin yeni bir deneme için adım atması bekleniyor.