Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisine yeni katılan oyuncu ayrılıyor mu?

Arka Sokaklar dizisine yeni katılan oyuncu ayrılıyor mu?

tarafından ker_def

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşmakta olan Arka Sokaklar dizisinde 591. bölüm geride kaldı. 18 Haziran Cuma günü yayınlanacak olan 594. bölüm ile birlikte sezon finali yapacak olan dizinin son bölümünde Ezgi’nin başına gelenler izleyicileri üzdü.

1998 doğumlu olan Ela Yörüklü, diziye son dönemde katılan isimlerden birisiydi. Yörüklü, veterinerlik eğitimi aldı ve 2017 yılında katıldığı Best Model of Türkiye yarışmasında ikincilik elde edince tanındı. Ela Yörüklü, oyunculuk eğitimleri de aldı ve ilk olarak da 2018 yılında Kalk Gidelim dizisinde Melisa karakteri ile yer aldı.

Ela Yörüklü, 2019-2020 sezonunda ise Ezgi Vural karakteri ile hikayeye dahil oldu. Dizinin 591.bölümünde Ezgi, Aycan’ın adamları tarafından vuruluyor! Ezgi karakterinin akıbetini dizinin hayranları çok merak ediyor.

Arka Sokaklar dizisine yeni katılan oyuncu ayrılıyor mu? 7

Ezgi, Aycan’ın kocası Korhan’ın cezaevinde öldürüldüğünü öğrenir. Bu haberi Aycan’a bizzat kendi verir. Aycan duyduğu haber üzerine hem çok üzülür, hem de Ezgi’ye sorumlusu olduğunu söyleyerek çok öfkelenir.

Ezgi ise, çocukluk arkadaşının acısına dayanamaz ve Korhan’ın cenazesine katılmasını sağlayan savcılık belgesini çıkartır. Cezaevinden çıkartılan Aycan, duygu sömürüsü yaparak Ezgi ve Cemal ile gitmek istediğini söyler.

Ezgi, mahkumun cezaevi aracıyla gitmesi kanunu hiçe sayan bir harekette bulunur ve duygusal davranarak Aycan’ın isteğini gerçekleştirir. Yolda Aycan’ın adamlarının kurduğu pusuya düşerler. Az kişi olan Ezgiler çatışmanın ortasında kalırlar. Kalabalık olan adamların açtığı ateş sonucunda Ezgi vurulur. Bu sırada Aycan kaçmayı başarır. Ezgi hastaneye götürülürken Aycan, özgürlüğe yelken açar.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!