Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar dizisinin en bahtsız karakterinin yine başı dertte!

Arka Sokaklar dizisinin en bahtsız karakterinin yine başı dertte!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisi Cuma akşamları Kanal D ekranında izleyicilerle buluşmaya ve iyi reytingler elde etmeye devam ediyor. Dizide bazı şeyler ise hiç değişmiyor… Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı Arka Sokaklar’ın 576 bölümü geride kaldı. 15. sezonuna devam eden dizinin 12 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 577. bölümünden iki fragman peş peşe yayınlandı.

Arka Sokaklar dizisinde Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut karakterinin başından kötü olayın geçmediği bir hafta yok neredeyse… Karakterin yine başı dertte ve büyük bir kumpasa kurban gidebilir… Mesut’a büyük bir kumpas kuruluyor!

Amca lakaplı suç örgütü lideri Servet, ekibin operasyonlarından dolayı sıkışmış durumdadır. Kirli oyunlarla ekibin üzerine giderek rahat bir nefes almaya çalışmaktadır. Bu uğurda ilk olarak Arif Müdüre şantaj videosuyla saldırıp onu ekarte etmeyi başarmıştır. Sırada ağır top olan Mesut vardır. İçerideki adamı olan Terör Şube Komiseri olan Muzaffer’i kullanarak, Mesut’u gözaltına aldırmayı başarır.

Yakılan bir mekanda görüntüleri olan Mesut, organize kumpas ile suçlu gösterilmiştir. Mesut, sorgu sırasında Muzaffer’in yapmak istediğini anlar ve öfkeden gözü dönmüş bir şekilde ona saldırır.

Rıza Baba, muzafferi köşeye sıkıştırıyor! Mesut’un arabasında uyuşturucu bulunur. Servet’in, ekip üzerindeki oyunlarını bilen Rıza Baba olayı araştırır. Sonunda beklenmedik bir isme ulaşılır. Bu kişi Terör Şube Komiseri Muzaffer’dir.

Rıza Baba, ellerinde onu suçlayacak kanıt olmadığı için Muzaffer’i sıkıştırıp ağzından laf almaya çalışır. Muzaffer ise, Rıza Babanın karşısında soğuk terler dökmektedir. Nazike, falcıya gittiğinde ilginç bir durumla karşı karşıya kalır. Esra’nın götürdüğü falcıda Arda’ya rastlarlar.

Arda, belinde önlük Nazike’nin karşısında ne yapacağını şaşırır. Ekibe bir ihbar gelir. İhbarda bir taksinin önü kesilip, içerideki müşteriye üç kişi saldırmıştır. Söylenen saat ve lokasyon, Tunç’un da taksiye bindiği anlara denk geldiğinden Mesut endişelenir.