Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar dizisinin iki yeni transferi resmen duyuruldu

Arka Sokaklar dizisinin iki yeni transferi resmen duyuruldu

tarafından ker_def

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu fenomen dizisi olan Arka Sokaklar’ın 16. yeni sezonu için iki önemli transfer yapıldı. Dizinin 15. sezonunun ardından Yüsra Geyik, Onur Bay, Alp Korkmaz ile Merve Oflaz’ın yapımdan ayrıldığı ortaya çıktı.

15 sezon kesintisiz devam eden dizi, Türk televizyonlarının en uzun soluklu projesi olarak öne çıktı. Dizinin ekibinden ayrılan dört ismin yerine ise iki genç oyuncu kadroya dahil oldu.

Dizide, Oğuz Peçe Komiser Yardımcısı Emre karakterine hayat verecek.

Arka Sokaklar dizisinin iki yeni transferi resmen duyuruldu 8

Oğuz Peçe’nin yanı sıra bir genç isim daha dizinin kadrosunda yerini aldı.

Deniz Çatalbaş ise Komiser Yardımcısı Aslı karakteri ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Arka Sokaklar dizisinin iki yeni transferi resmen duyuruldu 9

Yapımcılığını Erler Film’in üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un yazdığı Arka Sokaklar, 16. sezonu ile yakında Kanal D’de izleyicilerle yeniden buluşacak.

Kanal D’nin ekrana geldiği günden bu yana ilgiyle izlenen, güçlü oyuncu kadrosu ve hikayesi ile Cuma akşamlarına damgasını vuran dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezon çekimleri başladı. Dizinin ekrana gelecek 595’inci bölüm çekimleri hızla devam ediyor.

Başrollerini Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, İlker İnanoğlu ve Ozan Çobanoğlu’nun paylaştığı dizinin kadrosunda genç isimler de son dönemde öne çıktı.

Yiğitcan Ergin, Ela Yörüklü, Tunç Oğuz ve Gizem Terzi’nin önemli karakterleri canlandırdığı Arka Sokaklar ekibi yoğun bir dönem için sette çalışmalarını sürdürüyor.