Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinin reyting başarısına şapka çıkartmak lazım!

Arka Sokaklar dizisinin reyting başarısına şapka çıkartmak lazım!

tarafından ker_def

Türk televizyon tarihinin en uzun soluklu dizisi olan “Arka Sokaklar” cuma akşamı yeni bölümü ile ekrana geldi. 585. bölümü yayınlanan dizi 15 yıl süren bir yapım olmasına rağmen, reyting sonuçları ile büyük bir ders vermeye devam ediyor. Dizi yine gün birincisi olmayı başardı.

Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği, yönetmenliğini Orhan Oğuz’un yaptığı, senaryosunu Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul’un kaleme aldığı dizi 9 Nisan Cuma akşamının tüm kişiler kategorisinde en çok izlenen yapımı oldu.

Kırmızı Oda isimli tv8 dizisini bir kez daha tüm kişiler kategorisinde geride bırakmayı başaran Arka Sokaklar, heyecanlı sahneleri ile milyonları ekran başına oturttu. AB kategorisinde günü 5. olarak tamamlayan dizi, ABC1’de ise 4. sırada yerini aldı.

Kanal D ve Arka Sokaklar adına yine çok başarılı bir dönem geçiyor… Dizinin Mayıs sonunda 15. sezonunu tamamlaması ve 16. sezonda da yayında olması bekleniyor. Arka Sokaklar’ın bunca yıl sonra bile reytinglerde çok iddialı yapımları geride bırakabilecek kadar etkileyici bir hikaye ortaya koymasının altında ise izleyiciye verdiği güven yatıyor.

Başrollerinde; Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar ve Alp Korkmaz’in olduğu dizi Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile Cuma akşamları Kanal D’de…