Ana sayfa Dizi İzle Arka Sokaklar izleyicileri Rıza Baba’ya çok üzüldü!

Arka Sokaklar izleyicileri Rıza Baba’ya çok üzüldü!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar dizisinin 7 Şubat Cuma günü yayınlanan 541. Bölümünde Rıza Baba, savcıya verdiği sözü tutamadığından ve yaşanan acı olaylardan sonra meslekten istifa etmeye karar veriyor! Zafer Ergin’in 14 sezondur başarıyla canlandırdığı Rıza Baba’nın başından birçok hadise geçti.

Dizinin hayranları da onunla birlikte her türlü duyguyu yaşadı. Şimdi Rıza Baba’nın yaşadığı bu durum izleyicileri de üzdü. Neler olacağı da merakla bekleniyor. Videodan Rıza Baba’nın duygusal sahnesini izleyebilirsiniz.

Nevres’in, Rıza Babanın planı yüzünden firari durumda olması savcıyı kızdırmıştır. Yakalanmayan Nevres, İstanbul için büyük tehdittir. Rıza Baba da bunu gayet iyi bilmektedir. Sadece Nevres değil, kiralık katil Kurye’nin de yakalanmaması durumu katlanılamaz hale sokar. Bu yüzden ekip gece gündüz demeden bu ikiliyi yakalamaya çalışır.

Rıza Baba, Nevres’in son yaptığı bombalı eylem sonrasında istifayı ciddi ciddi düşünmeye başlar. Kendisini bu olayların müsebbibi sayar. İstifa mektubunu yazar ve sümeninin altına koyar. Savcının odasına çağırıp yaşananlardan dolayı fırçalaması ise, kararını netleştirir..

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), İlker İnanoğlu (Engin), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Merve Oflaz (Bahar), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), Yiğitcan Ergin (Cemal), Ela Yörüklü (Ezgi), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Tunç Oğuz (Arda), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Kerimhan Duman (Tunç), Ecem öz (Şule), Elvan Dişli (Pınar), Efe Günay (Haydarberk), Ada Baykan (Zeyno Bebek), Garip Kont