Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar öyle toplumun bilincine işledi ki, hesabını Emniyet’ten soruyorlar!

Arka Sokaklar öyle toplumun bilincine işledi ki, hesabını Emniyet’ten soruyorlar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar, totalde o kadar iyi sonuçlar alıyor ki, 15. sezonunda da yine konuşulmayı sürdürüyor. Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrolünde yer aldığı dizi büyük bir gurur kaynağı.

Ekranda en uzun süren proje olan Arka Sokaklar’ın Rıza Babası Zafer Ergin, yaptığı işten son derece mutlu. TV100’e konuşan usta oyuncu, şu sözleri ile genç meslektaşlarına da tecrübe aktarıyor:

“15 yıl oldu, hala da devam ediyoruz” diyerek kararlılığını sergiliyor. 78 yaşında olan Zafer Ergin, “Bir 15 yıl daha. Yorgunluğu yok, gayet iyiyiz. Yaptığınız işten memnun kalırsanız, belirli bir seyirci ile de iletişim halinde olabilirseniz, bu beğeni de değerli olursa şayet sizin için, doğru yolda olduğunuzu tahmin ederseniz, düşünürseniz o güzel bir şey oluyor.”

Seyircinin 15 yıldır diziye ilgi gösterdiğini anlatan Zafer Ergin, bunun da kendilerini çok mutlu ettiğine değindi. Polis karakterini canlandırmaktan sıkılıp sıkılmadığı sorulunca ise usta oyuncu, “Bizim yaptığımız polislik değil, oyunculuk” diyerek hemen sınırı çiziyor. Bazen izleyicinin kendilerini polis gibi görüp yardım istediğine de vurgu yapan Zafer Ergin, Emniyet’teki arkadaşlarının “Sizin yaptığınız işi gelip bizden hesabını soruyorlar. Onlar çabucak hallediyor, siz niye bu kadar sallanıyorsunuz” diye sitem ettiğini de ifade etti.

Zafer Ergin, Arka Sokaklar’da yaptıklarının bir poliscilik olmadığını bir oyun olduğunu, bunun da iyiye ve güzele doğru giden bir yolculuk olduğunu yeniden hatırlattı.

Röportajın detaylarıın aşağıda izleyebilirsiniz: