Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar şoke eden bir gelişme ile sezon finali yaptı! Mesut ölecek mi?

Arka Sokaklar şoke eden bir gelişme ile sezon finali yaptı! Mesut ölecek mi?

tarafından ker_def

Kanal D ekranında yayınlanmakta olan Arka Sokaklar 521. Bölümde Mesut, Selin ile çıkacağı tatil öncesi tren istasyonunda vuruluyor! Dizi bu görüntülerle sezon finali yaptı. 13 sezondur ekranda yer almakta olan Arka Sokaklar dizisi, yeni sezonda izleyicinin karşısına çıkmaya devam edecek, Zafer Ergin, Şevket Çoruh ve Özgür Ozan’ın başrollerinde yer aldığı dizide Mesut komiserin ölmesi beklenmiyor. Ancak dizinin yeni sezonunda bazı ayrılıklar yaşanabileceğine yönelik bilgiler bulunmakta.

Selin ve Mesut tatile çıkmak için tren istasyonundadır. Selin’in peşine takılan ve uyuşturucu baronun ikinci adamı onu takip etmiştir. Bu adam baronu ortadan kaldırmak ve yerine geçmek için ikiyüzlü davranarak ekibimize yardım etmiştir. Yaşanan bir olaya şahit olan ve asıl amacının Selin tarafından deşifre olacağını bildiğinden öldürmek için peşine düşmüştür. İstasyona gelen adam Mesut’la karşılaşınca şaşırır. Mesut da şaşkındır. Mesut baronu yakalatmak için çaba harcayan bu adamdan şüpheleniyordu. Şüphelenmekte de haklı olduğunu ortaya koyan bir olayla karşı karşıya kalır. Adam cebinde sakladığı silahla üst üste Mesut’a ateş eder. Mesut kanlar içinde yere yığılır… O anları videodan izleyebilirsiniz.

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)