Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar var ama Rıza Baba maalesef yok!

Arka Sokaklar var ama Rıza Baba maalesef yok!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarının sevilen dizilerinden Arka Sokaklar’ın 550.bölümü Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Bir süredir stoklarla idare etmekte olan Arka Sokaklar dizisi, çekimler için yeniden bir araya gelecek.

atv’de yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin aldığı önlemleri bir benzerini de Arka Sokaklar ekibi alıyor…Sağlık konusunda birçok tedbir uygulanacak. EDHO’de 65 yaş üstü iki oyuncu vardı. Sabina Toziya ve Turgay Tanülkü, 65 yaş üstü oldukları için, sokağa çıkma yasağı nedeniyle yeni bölümlerde rol yazılmamıştı.

İşte benzer bir durum da Arka Sokaklar dizisinde yaşanacak. Kanal D’nin 14 sezondur devam eden dizisinde Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba bir süre yapımda yerini alamayacak. Zira Zafer Ergin, 30 Ağustos 1977 doğumlu ve 77 yaşında bulunuyor. Aynı şekilde dizinin yönetmeni Orhan Oğuz da 72 yaşında olduğu için yine sette yer alamayacak.

Dizinin iki önemli isminin yokluğunda Arka Sokaklar’ın çekimlerine devam edecek olması, diğer yapımları da cesaretlendirir mi, merak ediliyor. Gazeteci Birsen Altuntaş da konuyu twitter hesabından paylaştı.

Arka Sokaklar var ama Rıza Baba maalesef yok! 7