Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar, Vatanım Sensin, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde rol alan Ercan Yalçıntaş yaşamını yitirdi!

Arka Sokaklar, Vatanım Sensin, Payitaht Abdülhamid gibi dizilerde rol alan Ercan Yalçıntaş yaşamını yitirdi!

tarafından ker_def

Televizyon ekranında yayınlanan birçok dizide çeşitli rolleri bulunan, aynı zamanda tiyatro salonlarında da yer aldığı oyunlarla bilinen Ercan Yalçıntaş’ın sahte içki nedeniyle yaşamını yitirdiği ortaya çıktı.

38 yaşındaki oyuncunun sara hastası da olduğu ve ölümünün adından soruşturma başlatıldığı belirtiliyor. Arka Sokaklar, Payitaht, Eve Dönüş, Vatanım Sensin, Türkan gibi yapımlarda rol alan Yalçıntaş, Bursa ili Osmangazi ilçesinde bulunan evinde annesi Nermin Yalçıntaş, tarafından ölü olarak bulundu. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede genç oyuncunun yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. Polis ekipleri de soruşturma başlattı.

Yatağının başında çok sayıda kolonya şişesi bulunduğu yönünde bilgiler de geldi. Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için cenaze Bursa Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü mezunu olan Ercan Yalçıntaş’ın vefatı arkadaşlarını ve sevenlerini derinden üzdü.