Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’a vedasıyla üzen Şevket Çoruh, beyaz perdede hayranlarıyla hasret gidermeye geliyor!

Arka Sokaklar’a vedasıyla üzen Şevket Çoruh, beyaz perdede hayranlarıyla hasret gidermeye geliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-  Yönetmenliğini Murat Şeker’in yaptığı Çakallarla Dans 6 isimli sinema filmi bugün vizyona girdi. Çekimleri İstanbul, Bodrum ve Kos Adası’nda gerçekleştirilen filmin başrolünde yer alan isimlerden birisi de usta oyuncu Şevket Çoruh…

Şevket Çoruh, 16 sezon boyunca başrolünde yer aldığı Arka Sokaklar isimli dizi projesinden ayrılığıyla hayranlarını üzmüştü. Oyuncuyu özleyen hayranları beyaz perdede Şevket Çoruh ile hasret giderme imkanı bulacak.

Türk sinemasının en uzun soluklu film serilerinden biri olan Çakallarla Dans’ın yeni macerasında seyircinin çok sevdiği ‘Çakallar’ bu kez sınırları aşıyor ve yurt dışına açılıyor! 2010’da vizyona giren ilk filmden bu yana ana kadrosunu muhafaza ederek yoluna devam eden ‘Çakallarla Dans’ın ekibine dikkat çekici yeni isimler de eklendi.

Arka Sokaklar'a vedasıyla üzen Şevket Çoruh, beyaz perdede hayranlarıyla hasret gidermeye geliyor! 7

Çakallarla Dans 6’da efsane ekip Şevket Çoruh, İlker Ayrık, Timur Acar, Murat Akkoyunlu, Didem Balçın, Hakan Bilgin, Ceyhun Yılmaz yeniden bir araya geliyor. Altıncı filmde Ebru Cündübeyoğlu, Nurettin Sönmez, Elvan Dişli, Mine Kılıç ve Kemal Zeydan kadroya katılıyor.

Çakallarla Dans 6’nın senaryosunda tüm seride olduğu gibi Murat Şeker ve Ali Tanrıverdi imzası var. Film 2 Aralık Cuma gününden itibaren sinemalarda izlenebilir.