Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da bir ayrılık yaşandı, bir başka ayrılık daha mı var?

Arka Sokaklar’da bir ayrılık yaşandı, bir başka ayrılık daha mı var?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’da Kerimhan Duman’ın canlandırdığı Tunç karakterinin başı dertten kurtulmuyor… Dizinin 15.sezonu başladı. Selin ve Mesut’un mutluluğuna Tunç’un gölgesi düştü… Dizinin hayranları yine iki karakterin aşkı yerine, olay üstüne olay izliyor…

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan ve İlker İnanoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizinin 562. yeni bölümü 23 Ekim Cuma akşamı izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümde bir ayrılık mı yaşanacak? Tunç’a ne olacak? Mesut, oğlunu kurtarmayı başarabilecek mi? Birçok soru işareti var.

Hüsnü Çoban’ın kızı Zeliha’da zor bir duruma düşüyor. Çocuklarının yaşadıkları hem Mesut Güneri hem de Hüsnü Çoban’a ağır gelecek… Hatırlanacağı üzere dizinin geçen sezonunda Hüsnü Çoban’ın oğlu Metin’i canlandıran Furkan Göksel diziye veda etmişti. Acaba Kerimhan Duman da mı diziyi bırakacak? İşte bu soru kafalarda soru işareti olarak duruyor.

Arka Sokaklar 562. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Özcan’ın elindeki Tunç yaşıyor mu? Özcan, Mesut’tan almak istediği intikamı oğlu ile halletmek ister. Bu yüzden kara planını harekete geçirir. Tunç’un koğuşundan aradığı Mesut, oğlunu kurtarabilmek için hızlı hareket eder. Cezaevine ulaştığında gördüğü manzara kendisini yıkar.

Oğlu ölümle pençeleşmektedir. Tunç hemen hastaneye kaldırılır. Mesut’un tek dileği vardır; o da, oğlu Tunç’un yaşamasıdır. Özcan ikinci plandadır. Tunç yaşayacak mı? Özcan, Mesut’tan intikamını alabildi mi? Mesut-Özcan arasındaki zıtlaşma nasıl bitecek?