Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’da Engin öldü mü? İzleyici şaşkın ve reyting birinciliği yine garanti!

Arka Sokaklar’da Engin öldü mü? İzleyici şaşkın ve reyting birinciliği yine garanti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D’nin Arka Sokaklar senarist grubu heyecanı artırmanın yolunu biliyor. Dizinin sadık izleyicileri biraz ilgiyi azaltsa bile senaristler hemen devreye girerek karakterler üzerinde acılı olaylar ortaya çıkartıyor.

Rıza babaya düzenlenen suikast geride kaldı. Şimdi ise Engin Balkan karakterinin ölmesi üzerine bir kurgu yapıldı. Peki bu gerçek mi, yoksa bir senaryo oyunu mu? Dizi hayranları Arka Sokaklar’da benzer sahneleri daha önce de gördüğü için hemen inanmak istemedi.

İlker İnanoğlu’nun canlandırdığı Engin karakterinin ölmüş olma ihtimali de var, bunun bir oyun olma ihtimali de var. Ancak 614. bölüm fragmanını izleyenlerin bir hayli üzüldüğünü söylemek gerekiyor.

Dizinin sadık takipçileri Engin karakterinin hikayeden ayrılmasını istemiyor. 11 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağı şimdiden büyük bir merak uyandırdı.

Bu heyecan ve merak ile birlikte 16. sezonu devam eden Arka Sokaklar dizisinin yeniden birincilik elde etmesi de zor olmayacaktır.

614. bölüm konusu şöyle: Rıza Baba ve ekip, mezarlığa geldiklerinde Engin Müdürün cansız bedeniyle karşılaşıyorlar. Aşiret liderinin yolladığı Ukraynalı tetikçi kadın, son bölümde silahını ona doğrultmuştu. Engin Müdür için tüm ekip arkadaşları cenazede hazır bulunur. Rıza Babanın onun için kurduğu duygusal cümleler herkesi duygulandırır.