Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arka Sokaklar’da gidenler çoğaldı ama Furkan Göksel dönme kararı aldı

Arka Sokaklar’da gidenler çoğaldı ama Furkan Göksel dönme kararı aldı

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Arka Sokaklar dizisinde 15 sezon geride kaldı. Dizinin yeni sezonda da yoluna devam edeceği açıklandı. Hatta ana kadrodan ayrılan isim yok… Ancak yan rollerde ciddi bir ayrılık yaşandı.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Yiğitcan Ergin ve Oya Okar gibi ana kadro yerinde duruyor. Ancak dizide özellikle gençlerin oluşturduğu yan rollerde ayrılıklar üst üste geldi… Onur Bay ve Yüsra Geyik’in 15. sezon sonunda ayrıldıkları ortaya çıktı. Sonraki süreçte ise Merve Oflaz’ın da diziye veda ettiği belirlendi. Son olarak ayrılan isim Ali karakterini canlandıran Alp Korkmaz oldu.

Arka Sokaklar dizisinde ayrılıklar gündem oldu. Sosyal medyada dizinin hayranları yaşanan 4 ayrılıktan rahatsız olduklarını belirten yorumlar yaptı. Diziye yeni katılacak isimler de var. İlk olarak Hüsnü Çoban karakterinin oğlu Metin, hikayeye geri dönecek. 2019 yılında diziden ayrılan Furkan Göksel yeniden ekibe katılacak.

Arka Sokaklar'da gidenler çoğaldı ama Furkan Göksel dönme kararı aldı 7

Furkan Göksel’in geri dönüşü hikayede Hüsnü Çoban karakteri için de iyi olacak. Zira, Hüsnü’nün 3 çocuğu da diziden ayrılınca önemli bir boşluk oluştu. Senaristler Metin karakterini geri getirerek bu boşluğu doldurmaya çalışıyor.

Ayrıca senaristler iki yeni karakter üzerinde çalışıyor. Yeni sezonda biri kadın biri erkek iki etkili karakter diziye katılacak. Arka Sokaklar, 594 bölüm yayınlandı ve şimdiye kadar en uzun süren proje olmayı başardı.

Eylül ayında yeni bölümler yayınlanacak ve dizinin çekimlerinin de kısa bir süre içinde başlaması bekleniyor.