Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban yine büyük acılar çekiyor!

Arka Sokaklar’da Hüsnü Çoban yine büyük acılar çekiyor!

tarafından ker_def

Özgür Ozan’ın canlandırdığı Hüsnü Çoban karakterinin başına gelmeyen kalmadı… Dizinin hem en eğlenceli karakteri hem de en çok acı ile karşılaşan karakteri Hüsnü Çoban… 14 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinde Hüsnü Çoban’ın başına gelenler ayrı bir dizi bile olabilir.

Koronavirüse rağmen sete çıkan ve sağlık önlemleri alarak çekimlere devam eden Arka Sokaklar 551. Bölümüyle 8 Mayıs Cuma akşamı izleyici ile buluştu. Bu bölümde Çoban Ailesi, araba çarpan Sinem’in durumu yüzünden büyük acı çekiyor!

Hüsnü, ablası kayıp olan Sinem’i evine getirir. Çoban Ailesine durumunu anlatan Hüsnü, Sinem’in bir süre evlerinde kalacağını söyler. Çoban Ailesi ise, Sinem’i hemen bağılarına basar. Zeliş, kayıp olan ablasını araştırmaya başar ve hayat kadını olduğunu öğrenir. Bu bilgiyi ailesi ile paylaştığı sırada Sinem kulak misafiri olur.

Duydukları karşısında şok geçiren Sinem kendisini dışarı atar. Tekin de peşinden koşar. Bu sırada sokaktan geçen bir araba Sinem’e çarpar. Çoban ailesi büyük bir üzüntü yaşarlar. Sinem hemen hastaneye kaldırılır.

Arka Sokaklar yeni bölümleriyle her cuma saat 20.00’da Kanal D’de!