Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da izleyici isyanı; Rıza Baba yoksa biz de yokuz!

Arka Sokaklar’da izleyici isyanı; Rıza Baba yoksa biz de yokuz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi Cuma akşamları izleyicilerle 14. sezonuyla buluşmaya devam ediyor. Son 3 haftadır yeniden reytinglerde total grubunda birincilikler elde eden dizinin bu performansı parmak ısırtıyor. Arka Sokaklar’ın 14 Şubat günü ekrana gelecek 542. bölümünde ise Rıza baba cephesinde hoş olmayan gelişmeler yaşanacak.

İstifa etmeye karar veren Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Baba, eşyalarını topluyor. Ama ekip onu bırakmaya niyetli değil. Tüm ekip “Rıza Baba giderse biz de gideriz” diyerek topluca istifa edecek.

İşte bu gelişmelerin yaşandığı diziye sosyal medyadan büyük destek var. “Rıza Baba yoksa biz de yokuz” diyerek sosyal platformlarda mesaj yollayan dizinin hayranları, Zafer Ergin’in canlandırdığı karaktere destek sundu.

Dizinin final yapacağı endişesi içine giren hayranlar, “Final olursa çok kötü olur, o kadar gelmişler devam etsin” diyerek dizinin bitmesinden korktuklarını ifade eden yorumlar yaptı.Ancak böyle bir gelişmenin olmadığını, Arak Sokaklar’ın yoluna emin adımlarla devam ettiğin ihatırlatalım.

Arka Sokaklar 542.bölümde Rıza Baba Nevres yüzünden istifa dilekçesini vermeye karar verir. Bu duruma daha fazla dayanamamaktadır. Ancak ekibin Rıza Baba’yı bırakmaya niyeti yoktur. Mesut önderliğinde herkes istifa dilekçesini verir. Rıza Baba şaşırmıştır.