Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da Mesut’u intihardan Hüsnü ve Rıza Baba kurtarıyor!

Arka Sokaklar’da Mesut’u intihardan Hüsnü ve Rıza Baba kurtarıyor!

tarafından ker_def

Arka Sokaklar 509. Bölümde Hüsnü ve Rıza Baba, Mesut’un intihara etmesine ramak kala yetişmeyi başarıyorlar! Sevilen polisiye dizi Arka Sokaklar 15 Mart Cuma akşamı izleyicilerle Kanal D ekranında buluştu. Şevket Çoruh’un canlandırdığı Mesut karakterinin içine düştüğü bunalım ve intihar kararı diziye damgasını vurdu.

Rıza Baba, Tunç ile konuştuktan sonra Mesut’un hayatından endişe etmeye başlar. Yanına Hüsnü’yü de alarak Mesut’un yaşadığı depoya gider. Mesut, sevdiklerine mektuplar bırakarak silahına uzanır. Kafasına dayar. Tam tetiğe bastığı sırada bir el ona engel olur. Hüsnü tam zamanında yetişerek kardeşini kurtarmayı başarır. Mesut, karşısında Rıza Baba ve Hüsnü’yü görünce şaşkındır. Hüsnü, Mesut’u kendine getirmek için okkalı bir tokat atar. Söyledikleri ise, bu tokadın on katıdır. Mesut, yaşadıklarına daha fazla dayanamadığını söyleyince net bir karar alırlar. Onu alkol belasından kurtarmak ve tekrar hayata dönmesini sağlamak için bir tedavi merkezine yatırırlar…

Yapımcı : Erler Film / Türker İnanoğlu

Yönetmen: Orhan Oğuz

Genel Koordinatör: Yılmaz Ekmekçi

Senaryo Danışmanı: Ahmet Yurdakul

Senaryo: Ozan Yurdakul, Sinan Yurdakul

Oyuncular: Zafer Ergin (Rıza Baba), Şevket Çoruh (Mesut), Özgür Ozan (Hüsnü), Oya Okar (Selin), Alp Korkmaz (Ali), Ozan Çobanoğlu (Hakan), Özlem Çınar (Aylin), Nazlı Tosunoğlu (Nazike), İpek Yaylacıoğlu Usta (Pınar), Hülya Kalebayır Çelik (Ayla), Merve Oflaz (Bahar), Can Başak (Arif Müdür), Boğaç Aksoy (Volkan), Başak Atıcı (Hande), Kerimhan Duman (Tunç), Manolya Aşık (Şule), Yüsra Geyik (Zeliha), Onur Bay (Tekin), Furkan Göksel (Metin), Tunç Oğuz (Arda), Beste Seyhan Şamcı (Eda), Melisa Şalgam (Asiye), Efe Günay (Haydarberk), Kaan Uslu (Efe), Ada Baykan (Zeyno Bebek)