Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’da taktik tuttu, Zafer Ergin’in ayrılık iması bile reytingi zıplattı!

Arka Sokaklar’da taktik tuttu, Zafer Ergin’in ayrılık iması bile reytingi zıplattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisi 2 hafta izleyicilerine ara verdi. Dizinin geri dönüşü ise muhteşem oldu. 16 sezondur yayında olan polisiye dizi için günler öncesinden yayınlanan fragmanlar izleyicilerin ilgisini çekti.

Arka Sokaklar dizisi bir süredir Aziz ve Kaderimin Oyunu isimli yapımların başlaması nedeniyle birincilik elde edemiyordu. Tüm kişiler kategorisinde yeniden birinciliği almak için senaristlerin kurduğu taktik tuttu. Rıza Baba karakterini canlandıran Zafer Ergin’in hikayeden ayrılabileceğine yönelik fragmanlardaki suikast görüntüleri diziye olan ilgiyi artırdı.

Aslında herkes Zafer Ergin’in diziden ayrılmak istemediğini, senaristlerin de böyle bir şey yaparak hikayeye büyük zarar vermeyeceğini düşünüyordu. 610. yeni bölümü 14 Ocak tarihinde yayınlanan Arka Sokaklar, meraklı izleyicilerin katkısı ile tüm kişiler kategorisinde birincilik elde etti. Bu durum senaristlerin kurduğu reyting yükseltme taktiğinin de tuttuğunu gösteriyor.

Arka Sokaklar'da taktik tuttu, Zafer Ergin'in ayrılık iması bile reytingi zıplattı! 23

Dizinin 611. bölümünde de Rıza Baba’nın durumu konusundaki belirsizlik devam edecek. Hastanede öldüğü izlenimi verilmesi muhtemel. Ancak bu işin içinde başka bir iş var. Rıza Baba, kaçırılıyor ve henüz hayatta.

Arka Sokaklar dizisinin 21 Aralık Cuma günü yayınlanacak olan 611. bölümü de yine izleyicilerden büyük bir ilgi görecektir.

Zafer Ergin’in hikayede kalacağı da anlaşılmış oldu. Ancak yeni bölümlerde heyecanı artırmak için karakterin yine ölüm ile yaşam arasında gidip gelmesi bekleniyor.

Senaristler Ozan Yurdakul ve Sinan Yurdakul, hikayeyi daha ilgi çekici hale getirmek için Zafer Ergin’i durumunu muallakta bırakarak ilerlemeyi tercih edecek gibi bir izlenim var.

Arka Sokaklar dizisinin 611. yeni bölüm fragmanı Rıza Baba karakteri üzerinden senaristlerin çok farklı bir oyun kurguladığını, hikayenin biraz daha gizemli hale geleceğini de gösteriyor. Dizinin hayranlarına yeni bölümü kaçırmamasını tavsiye ederiz.