Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’daki ayrılık söylentilerine Zafer Ergin’den net yanıt!

Arka Sokaklar’daki ayrılık söylentilerine Zafer Ergin’den net yanıt!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Arka Sokaklar isimli Kanal D dizisinde Rıza Baba karakterine hayat veren Zafer Ergin, azmi ve pozitif mesajları ile dikkatleri çekiyor. Cuma akşamları yayınlanan ve 16. sezonda da güçlü reytingleri ile dikkat çeken dizi adına ödül alan Zafer Ergin, esprili halleriyle gülümsetti.

Törende ödül alırken açıklama yapan ünlü oyuncu, “Yani diziyi yarıladık. Ömrümüz yettikçe devam edeceğiz.Bütün dizinin adına geldim. Çünkü onlar çalışıyorlar, biz kazanıyoruz” diyerek gülümsetti.

79 yaşında olan Zafer Ergin, sezon başında diziden ayrılmak istediği yönündeki iddialar ile gündeme gelmişti. Ancak ünlü oyuncunun böyle bir niyetinin olmadığı bu açıklamaları ile netleşmiş oldu. Zafer Ergin de bir anlamda bu söylentilere yanıt verdi.

Her ödülün bir sorumluluk olduğunun altını çizen usta oyuncu, bunun sorumluluğunu da taşımak zorunda olduklarını anlattı. Zafer Ergin, çok değişik konularda, uzun yıllar çalıştığını anlattı ve yıllar içinde de sektörde her şeyin değiştiğine dikkatleri çekti.

Zafer Ergin, “Yaşam Boyu Onur Ödülü”nün sahibi olduğu geçede esprili çıkışları ve gülümseyen yüzü ile enerjisinden bir şey kaybetmediğini de göstermiş oldu.