Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’dan ayrıldığıma çok pişmanım!

Arka Sokaklar’dan ayrıldığıma çok pişmanım!

tarafından ker_def

2006 yılından bu yana Kanal D ekranında yoluna devam eden Arka Sokaklar’dan bir çok ünlü isim ayrıldı. Figen Evren, Furkan Göksel, Özlem Çınar son dönemde dikkat çeken ayrılıkları ile konuşulmuştu. Bu sezon ise Yüsra Geyik, Merve Oflaz ile Onur Bay diziye veda eden isimler oldular. Üç genç oyuncunun da ayrılık nedeni aynı, artık başka roller canlandırmak istiyorlar.

Ancak bir dönem dizide yer alan ve ayrıldığına pişman olan isimler de var. Bunlardan birisi de Pınar karakterine hayat veren Pınar Aydın… Zafer Ergin’in canlandırdığı Rıza Soylu’nun kızı Pınar karakterine hayat veren isimlerden birisi de pınar Aydın olmuştu. İzleyicilerin ekranda görmeyi en çok istediği isimlerden olan Pınar Aydın, 2015 yılında kariyerine nokta koydu.

Giresun’da yaşamına devam etme kararı alan Pınar Aydın, 2006- 2008 yıllarında dizide bulundu ve akıllarda da yer edindi. Sonrasında farklı projelerde rol alan en son da 2015 yılında O Hayat Benim dizisindeki Tülay karakteriyle kariyerini noktalayan oyuncu, şimdilerde çocuklarına bakıyor.

Arka Sokaklar'dan ayrıldığıma çok pişmanım! 4

40 yaşına gelen Pınar Aydın’ın iki oğlu var. Ayaz ve Uğur Berk ile günlerini geçiren oyuncunun eşi Harun Ovalıoğlu, Giresunspor Genel Müdürlüğü yapıyor. Üç yıldır Giresun’da sakin bir hayat tercihi yapan Pınar Aydın, eşinin babasının vefatından sonra buraya yerleştiklerini söyledi.

İstanbul’da çok boğulduğunu ama yeni evinde huzurlu bir hayatının olduğunu söyleyen Pınar Aydın, “Buradaki sakinliğe ve huzura çok alıştım. Küçük bir yer olduğu için kimse bir koşturma içerisinde değil. Köye çıkabiliyorsunuz, denize girebiliyorsunuz. Giresun’un tabiatı çok güzel” diye konuşarak dikkatleri çekti.

Komşularının hala kendisinin neden orada olduğuna inanamadığını söyleyen Pınar Aydın, Arka Sokaklar dizisinden ayrıldığına da pişman oldu.

Arka Sokaklar'dan ayrıldığıma çok pişmanım! 5

Pınar Aydın, bir dönem çok beğenildiği diziyi bırakmış ve herkesi şaşırtmıştı. Peki neden ayrılık kararı aldı? İşte bu sorunun yanıtını yıllar sonra veren oyuncu şöyle diyor:

“Ben aslında Erler Film’in başka bir projesinde başrol olacaktım. Gülşen Bubikoğlu’nun rol aldığı eski bir filmi dizi olarak çekeceklerdi. Proje iptal olunca beni ‘Arka Sokaklar’a dahil ettiler. 2 yıl boyunca çalıştım. Sonra ayrılmak istedim. Bu kararı aldığıma da pişmanım. Neden bıraktım, bilmiyorum. 20’li yaşlarda çocukça davrandım sanırım. Gözü karaydım o zaman. Şimdi olsa daha mantıklı davranırdım.”