Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’dan ayrılmasından 8 yıl sonra Zeynep Beşerler’den yeni proje müjdesi

Arka Sokaklar’dan ayrılmasından 8 yıl sonra Zeynep Beşerler’den yeni proje müjdesi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Zeynep Beşerler, bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Pandemi döneminde kendisini hastalıktan korumak için çaba harcadığını belirten ünlü oyuncu, uzun süredir projelerde yer almıyor.

Zeynep Beşerler’den birçok hayranı yeni bir dizi bekliyor ama oyuncunun aklı başka bir yerde. Son dönemde birçok oyuncunun yer almak için büyük fedakarlık yaptığı tiyatro sahnesinde Zeynep Beşerler’i de görebileceksiniz.

Ünlü oyuncu, bir tiyatro projesinin olduğunu ilk kez açıkladı. Zeynep Beşerler, “Önümüzdeki hafta provalara başlayacağım. Ocak ortasında veya Ocak sonunda sahnedeyiz” diye konuştu.

Birçok dizi oyuncusunun tiyatroya yönelmesinin nedeni konusundaki soruyu yanıtlayan Zeynep Beşerler, şu ifadeleri kullandı:

“Bir kere daha konforlu. İkincisi çok daha zor ve çok daha eğlenceli. Herkes bir şeyler yapmak istiyor. Hem rekabet var hem çalışma ortamı farkı. Bilmiyorum, deneyeceğiz.”

Zeynep Beşerler, tiyatroyu seçmesinin sebebinin kendisini daha da geliştirmek olarak açıkladı.

Projede tiyatrodan gelme eski arkadaşları ile birlikte olacağını da ifade eden oyuncu, hayranlarına böylelikle yeni bir proje müjdesi vermiş oldu.

1979 yılında İzmir’de dünyaya gelen ünlü oyuncu, en son Arka Sokaklar isimli dizide Melek karakterine hayat vermişti. Diziye 2010 yılında katılan oyuncu 2013 yılında ayrılmış ve sonrasında da başka bir projede yer almamıştı.