Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın birincilik hevesi Esra Erol’a takıldı!

Arka Sokaklar’ın birincilik hevesi Esra Erol’a takıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cuma akşamları tüm kişiler kategorisinde birincilik Arka Sokaklar dizisi tarafından sahiplenilmişti. 16. sezonu devam eden dizi geçtiğimiz haftalarda aynı başarıyı tekrarlayan performanslarla dikkat çekti.

Ancak 29 Ekim Cuma günü tüm kişiler kategorisinde reytinglerin ilk sırasında Arka Sokaklar yok… atv’de yayınlanan ve insan hikayelerinin anlatıldığı Esra Erol’da programı gün birincisi oldu. Program adına büyük bir başarı ama Arka Sokaklar için de önemli bir kayıp oldu.

AB ve ABC1 kategorilerinde ortalamanın altında reytingler alan Arka Sokaklar, tüm kişiler kategorisinde ise günü ikincilikle bitirdi. Esra Erol’un yaptığı sürpriz dizi ekibi için de şaşırtıcı oldu… Dizinin 602. yeni bölümü ise 5 Kasım Cuma akşamı yayınlanacak.

Yine birincilik hedefleyen dizide aksiyon dolu sahneler var. Cemal gerçekten suçlu mu?

Cinsel istismar ve darpla suçlanan Cemal sorguya alınır. Herkes oldukça şaşkındır. Ancak Cemal’in suçlu olduğuna dair deliller de ortaya çıkmıştır. Ezgi bu durum karşısında yıkılır. Cemal’e suçlu olmadığını söylemesini ister. Rıza Baba ise ne olursa olsun suçlunun hak ettiği cezayı alması gerektiğini dile getirir.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle Cuma 20.00’da Kanal D’de yayınlanacak. İşte 602. bölümden ilk fragman: