Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın Elif komiseri Çağla Kubat, yıllar sonra dizi itirafı yaptı!

Arka Sokaklar’ın Elif komiseri Çağla Kubat, yıllar sonra dizi itirafı yaptı!

tarafından ker_def
Arka Sokaklar dizisini müdavimleri Elif komiseri yakından hatırlayacaktır.

16 Kasım 1978 İzmir doğumlu olan Kubat, 2009 ve 2010 yıllarında Arka Sokaklar dizisinde Elif Komiser karakterine hayat vermişti.

Kubat ekran kariyeri boyunca Arka Sokaklar’ın yanı sıra; Sağır Oda, Kuzey Rüzgarı, Umut Yolcuları, Nizama Adanmış Ruhlar ve son olarak da O Hayat Benim dizilerinde rol aldı.

Uzun yıllar televizyonda program, sunuculuk ve dizi oyunculuğu da yapan Kubat, en çok da Arka Sokaklar dizisi hayranlarını üzmüştü.

2 sezonluk mecerada Elif Komiser karakteri izleyicinin çok sevdiği bir karakterdi.

Kubat, yıllar sonra diziden neden ayrıldığını anlattı:

‘Arka Sokaklar’ dizisinden sonra ekranlarda görmedik sizi. Veda mı ettiniz yoksa televizyona?

“Arka Sokaklar’daki Elif Komiser’i oynamaktan çok mutluydum aslında. Ama yetişemiyordum. Akademideki işime vakit ayıramadığım için ayrıldım” diye konuşan Çağla Kubat, dizi izleyicilerinin yıllardır merak ettiği konuya da açıklama getirmiş oldu.

Arka Sokaklar'ın Elif komiseri Çağla Kubat, yıllar sonra dizi itirafı yaptı! 7

Televizyon programına çok sıcak baktığını anlatan Kubat, “Özellikle sunuculuk kendimle çok özdeşleştirdiğim bir iş. Bu konuda kendimi çok da başarılı buluyorum. Mesela modellikte bunu söyleyemem. Çünkü sunuculuğa çok uzun yıllarımı verdim ve bu konuda kendimi çok geliştirdim. Bu yüzden sunuculukla ilgili uygun bir proje gelirse yaparım. Mesela çocuk ve sporla ilgili bir program olabilir” diye konuştu.