Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın eski oyuncusunu görünce tanıyamayacaksınız! Onun hayatı artık çok farklı!

Arka Sokaklar’ın eski oyuncusunu görünce tanıyamayacaksınız! Onun hayatı artık çok farklı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye yarışmasına katılan ve kıvır kıvır saçları, sempatik tavırlarıyla hayatımıza giren, bir dönem Arka Sokaklar’da oynayan Pınar Aydın artık çok farklı bir hayat sürüyor. Barış Akarsu’nun birinci olduğu Akademi Türkiye yarışmasını üçüncü olarak tamamlayan Pınar Aydın, artık ekran dünyasından çok farklı bir hayat yaşıyor.

Bugün 40 yaşında olan Pınar Aydın’ı ilk olarak, 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye yarışmasıyla tanıdık. Güzel sesi ve sempatik tavırlarıyla herkesin sevgisini kazanan sanatçı yarışmayı üçüncülükle bitirdi.

Hukuk fakültesi mezunu olan Aydın, 2005 yılında rol aldığı Savcının Karısı dizisiyle oyunculuk dünyasına adım attı. Ardından Arka Sokaklar, Kapalıçarşı, Kız Kaçıran, Akasya Durağı ve Bizim Okul dizilerinde rol aldı.

Arka Sokaklar'ın eski oyuncusunu görünce tanıyamayacaksınız! Onun hayatı artık çok farklı! 7

Ancak Pınar Aydın’ın hayatı,eşi Giresunspor Genel Müdürü Harun Ovalıoğlu ile tanışınca çok farklı bir noktaya gitti. Hürriyet Gazetesi’nden Eda Solmaz’ın haberine göre Ovalıoğlu ile evlendikten sonra Pınar Aydın Giresun’a yerleşti.

Üç yıldır Giresun’da yaşayan Pınar Aydın bugün iki çocuk annesi bir ev kadını. Pınar Aydın Giresun’daki yeni hayatıyla ilgili “Hayatım tamamen değişti. Burada huzurlu bir hayatım var. İstanbul’da boğuluyorum. Buradaki sakinliğe ve huzura çok alıştım. Küçük bir yer olduğu için kimse bir koşturma içerisinde değil. Köye çıkabiliyorsunuz, denize girebiliyorsunuz. Giresun’un tabiatı çok güzel” dedi.

Arka Sokaklar dizisinde iki yıl rol alan ve Rıza Baba’nın kızı Pınar’ı canlandıran Pınar Aydın, diziyi sebepsiz yere bıraktığını, bu kararından dolayı pişman olduğunu söyledi.