Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın Melek Komiseri Zeynep Beşerler’in dizilere dönmek için şartları var!

Arka Sokaklar’ın Melek Komiseri Zeynep Beşerler’in dizilere dönmek için şartları var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2000’li yılların başlarından oyunculuk yapmaya başlayan Zeynep Beşerler birçok farklı rolde kendisini gösterdi. Alacakaranlık, Rüzgarlı Bahçe,Ihlamurlar Altında, Esir Kalpler, Ölüm Çiçekleri, Aşk ve Ceza ile son olarak da Arka Sokaklar dizilerinde rol aldı.

Arka Sokaklar’da Melek Serter karakteri ile 2010-2013 yılları arasında ekranda yer alan oyuncu, bu diziden sonra 7 yıl boyunca hiçbir projede bulunmadı.

Ekranı özlediğini röportajında anlatan Zeynep Beşerler, televizyon dizilerinin çalışma sürelerinin uzun olması nedeniyle kısa roller olması durumunda dönmek istediğini söyledi.

Beşerler, diziler konusunda şöyle konuştu: “Açıkçası özledik ama uygun proje gelen kadar bekliyoruz. Televizyon programı olabilir, dizi olabilir ama yani çok… Dizilerin çalışma saatleri o kadar uzun ki, ben o kadar fazla çalışmak istemiyorum. Sabah akşam, akşam sabah o kadarını istemiyorum. Çok güzel küçük bir rol olursa başımın üstünde yeri var. Ama onun haricinde uzun saatler sette çalışabileceğimi çok düşünmüyorum.”

Dijital platformlara yapılan dizilerin daha mantıklı olduğunu ve paket olarak çekip bitirilmesini de oyuncu için avantajlı olduğunu vurgulayan Zeynep Beşerler, böyle bir rol gelirse kabul edebileceğini belirtti.

Oyuncu, “Dijital diziler çok daha güzel.Paket olarak çekiyorsun, bitiriyorsun. Biliyorsun ki iş şu zaman bitiyor ve bitmiş oluyor. Öylesi çok daha mantıklı. Onu isterim, normal kanaldan ziyade dijital platform olmasını tercih ederim” açıklamasını yaptı.

İşte Zeynep Beşerler’in açıklamaları: