Ana sayfa Dizi Fragmanları Arka Sokaklar’ın sevilen ismi Selin’in akıbeti belirsiz!

Arka Sokaklar’ın sevilen ismi Selin’in akıbeti belirsiz!

tarafından ker_def

Cuma akşamları yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde 16. sezon devam ediyor. Tüm kişiler kategorisinde elde ettiği birinciliklerle Cuma rekabetinde zirvede yer alan dizinin yine heyecan dolu bölümleri milyonları ekrana taşıyor.

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Oya Okar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümü 10 Aralık Cuma günü yayınlanacak. Yeni bölümde neler olacağı da merakla bekleniyor. Arka Sokaklar 607. Bölüm Fragmanı yayınlandı! Esir tutulan Selin’in hayatı tehlikede! Oya Okar’ın başarıyla canlandırdığı Selin karakterinin akıbeti belirsiz gözüküyor.

Samir’in uyuşturucu deposu patladıktan sonra Amerikalı uyuşturucu taciri Selin ve Samir’in ailesini kaçırmıştı. Ekip bir taraftan, Mesut ve Samir bir taraftan onlara ulaşmak için çabalar.

Olası yerlere baskınlar düzenleseler de Selin ve Samir’in ailesinden en ufak bir iz yoktur. Zaman daraldıkça hayatlarının tehlikede olduğunu bilen Mesut, Amerikalı uyuşturucu taciri için köstebeklik yapan İdil’i konuşturmaya çalışır.

Arka Sokaklar yeni bölümüyle 20.00’da Kanal D’de!