Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar’ın yapımcısından müthiş bir dizi geliyor!

Arka Sokaklar’ın yapımcısından müthiş bir dizi geliyor!

tarafından ker_def
Kanal D ekranlında 12 sezondur devam eden Arka Sokaklar dizisinin yapımcı firması Erler Film, yeni bir dizi hazırlığı içinde.

Fi dizisinde ekranlara yeniden dönüş yapan Nehir Erdoğan dizinin başrolünde yer alıyor.

İkizler isimli dizinin hazırlıkları devam ediyor.

Fi dizisinin ardından yeniden ekranlarda yer almak isteyen Erdoğan, rolü kabul ederken şimdi partneri için arayışlar başladı.

En Son Diriliş Ertuğrul dizisinde izlediğimiz Burak Hakkı’nın yeni dizide Nehir Erdoğan ile partner olması için görüşmeler yapıldığı bilgisi var.

Gelişmeleri sitemizde aktarmaya devam edeceğiz.

Arka Sokaklar'ın yapımcısından müthiş bir dizi geliyor! 8

NEHİR ERDOĞAN KİMDİR?
İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümüne girdi ve burayı bitirdi. Ardından yine aynı üniversitenin Sosyal Bilimler Enstitüsü Radyo Televizyon ve Sinema bölümünü okudu. Erdoğan kısa bir süre için ABD’de yaşamış, daha sonra Yabancı Damat dizisi için Türkiye’ye geri dönmüştür. Bugüne kadar çeşitli televizyon kanallarında oyunculuk ve sunuculuk yapmış; filmlerde rol almıştır.

2001-2003 yılları arasında, TRT 1’de canlı yayınlanan Telepazar adlı programda, kültür, sanat, müzik ve spor haberleri sundu. 2002-2003 yılında TRT 1’de yayınlanan Koçum Benim dizisinde 47 bölüm Pelin karakterini canlandırdı.

2004 yılında sinema perdesiyle tanışan Nehir Erdoğan, Sinan Çetin’in yapımcılığını, Taylan Biraderler’in yönetmenliğini üstlendiği Okul filminde başrol karakteri Güldem, ve aynı yıl Kartal Tibet’in Merhaba Hababam Sınıfı filminde, büyük çoğunluğunu erkek olarak oynadığı Kız İsmail karakterini üstlendi.

Arka Sokaklar'ın yapımcısından müthiş bir dizi geliyor! 9

BURAK HAKKI KİMDİR?

Burak Hakkı İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü mezunudur. 10 sene manken ve model olarak defile tanıtım ve organizasyonlarda yer alan yakışıklı oyuncu bir çok yarışmada ülkemizi temsil etmiş 16 reklam filminde boy göstermiştir.

Burak Hakkı İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Annesi aslen Yalova babası ise Yunanistan Gümülcine göçmenidir.

2000 senesinde oyunculuk kariyerine adım atan Burak Hakkı 2001’de Sema Şimşek ile evlenmiş bu evliliğinden 2008 yılında Rüzgar isminde bir çocuğu olmuştur ancak çift 2012 yılında ayrılmışlardır.

Uzun süre Yunanistan’da yaşayan Burak Hakkı Diriliş Ertuğrul dizisi için Türkiye’ye dönmüş 2017 yılında ise Yunan asıllı sevgilisi Hara Pappa ile evlilik kararı almıştır.

Diriliş Ertuğrul dizisinde Sultan Alaeddin Keykubat karakterini canlandıran oyuncu, diziye Mayıs 2017’de 3. sezonda katılmıştır.

Okul ve Merhaba Hababam Sınıfı film çekimiyle eş zamanlı olarak 2003 yılında NTV’de yayınlanmaya başlayan Life Style Cinema programının sunuculuğuna da devam etti.

2004 yılı Haziran-Temmuz-Ağustos aylarında Los Angeles’da da boş durmadı; bir yandan ingilizcesini geliştirirken, diğer yandan da, Eric Morris Oyunculuk Sınıfı’na devam etti.

2004-2007 yılları arasında, Kanal D’de yayınlanan. 3 sezon – 106 bölüm devam eden; yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun, yönetmenliğini Taylan Biraderler’in üstlendiği Yabancı Damat dizisinde, Nazlı karakteriyle, gaziantepli bir ailenin kızını canlandırdı. Dizi, Türkiye’de kırdığı reyting rekorlarından sonra, aynı başarıyı, Yunanistan’ın Mega Tv’deki gösteriminde de yakaladı.

2007 Haziran-Temmuz aylarında Amerika’da, Los Angeles şehrinde yönetmenliğini Aclan Büyüktürkoğlu’nun üstlendiği Meleğin Sırları – Broken Angel filminin çekimlerini tamamladı. Filmde başrol olan Ebru adlı bir türk kızını canlandırdı.

2007-2008 sezonunda Star Tv’de yayınlanan, yönetmenliğini Cankat Ergin’in yaptığı, yine bir Türker İnanoğlu yapımı olan Tatlı bela Fadime adlı dizide Fadime rolünü üstlenmiştir.