Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik seksi pozlarıyla hayranlarını mest etti!

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik seksi pozlarıyla hayranlarını mest etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Yüsra Geyik, 15 yıl boyunca Arka Sokaklar dizisinde rol aldığı için bu yapım ile akıllara yazıldı. Oyuncu geçen sezon diziden ayrıldı ve en son da Camdaki Kız isimli dizide Melisa karakterini canlandırdı. Ancak herkesin aklında hala Arka Sokaklar dizisinin Zeliş’i olarak kaldı.

Yüsra Geyik kendisine yeni bir yol çizdi ve bu yolda da emin adımlarla ilerliyor. Farklı rolleri canlandırmak isteyen ve bu nedenle de Arka Sokaklar’da garanti olarak görülen rolünü hiç düşünmeden bırakan genç oyuncu, yeni projelerle yakında yeniden hayranlarının karşısına çıkmayı hedefliyor.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik seksi pozlarıyla hayranlarını mest etti! 10

MAG Dergisi’ne özel pozlar veren Yüsra Geyik, düzgün fiziğinin de avantajı ile yine yürekleri hoplattı. Oyuncu, hayranlarını mest eden pozları ile göz doldururken, ekran önünde büyüyen bir isim olması nedeniyle de izleyiciler tarafından farklı bir gözle takip edilen bir isim olmayı sürdürüyor.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik seksi pozlarıyla hayranlarını mest etti! 11

“Evimizin Kızı” klişesi ile izleyicilerin kendilerine yakın hissettiği bir isim olan Yüsra Geyik, bunu da Arka Sokaklar dizisinin setinde adeta ekran önünde büyümesine borçlu. Genç oyuncu, küçüklük halinden itibaren izleyicilerin ekranlarında sürekli gelişimini takip ettiği bir isim olduğu için farklı bir imaja sahip.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik seksi pozlarıyla hayranlarını mest etti! 12

Yüsra Geyik’in yeni projelerini merakla bekleyen hayranları, dergiye verdiği özel pozları da beğendiklerini belirten yorumlarla sosyal medyada paylaşımlar yapıyor.

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik seksi pozlarıyla hayranlarını mest etti! 13