Ana sayfa Sosyal Medya Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’in bir yeteneğini daha keşfedin!

Arka Sokaklar’ın Zeliş’i Yüsra Geyik’in bir yeteneğini daha keşfedin!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Arka Sokaklar dizisinde 15 yıldır yer alan isimlerden birisi de Yüsra Geyik… Hüsnü Çoban karakterinin kızı Zeliha, yani herkesin dilindeki adıyla Zeliş’e hayat veriyor…

Ünlü oyuncu, çocukluk döneminden ergenlik ve gençlik dönemlerine geçişini dizide ekran önünde yaşadı… Performansı ile beğeni toplayan, güzelliği ile hayranlarından ilgi gören Yüsra Geyik’in bir yeteneği daha var…

Ünlü oyuncu, şiir yazıyor ve sosyal medyada da zaman zaman bu şiirlerinden bazı örnekleri hayranlarına sunuyor… Bir şiir kitabı yazmak gibi amacı olmadığını röportajında söylemişti.

Küçük yaşlardan beri şiir yazan Yüsra Geyik, “Kamyon arkasından, deriiin boşluklara yazar gibi… Çok küçük yaştan beri günlük yazıyorum. Şimdi günü anlatmak yetmiyor. ‘Asıl günü’ anlatmak istiyorum ama çok da değil, az anlatmak… Azı anlatmak istiyorum” diyerek bu çabası hakkında detay vermişti.

Oyuncunun son paylaştığı şiir de büyük ilgi gördü… Sosyal medyada hayranları olumlu yorumlar yaptı ve her geçen gün daha da iyiye gittiğini belirten yorumlar geldi.

İşte o paylaşım:

“Sana bakıyorum, kendimi görüyorum. Acizliğimi, savunmasızlığımı, güvensizliğimi, açlığımı, dayanıksızlığımı…

Gardım düşüyor.
İnsanımı görüyorum.
İnsanlığımı… İnsan olduğumu…

Sana bakıyorum, affediyorum kendimi.
Özgür bırakıyorum.
Umuduma sarılıyorum.
Sanki seviyorum kendimi artık.
Anlıyorum.” #elusriyusrâ

???? @eceo ????

Arka Sokaklar'ın Zeliş'i Yüsra Geyik'in bir yeteneğini daha keşfedin! 7