Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Arkadaşı yazdı, Hazal Kaya dostları ile birlikte oynadı!

Arkadaşı yazdı, Hazal Kaya dostları ile birlikte oynadı!

tarafından ker_def

Benden Ne Olur isimli sinema filminin 14 Ocak Cuma günü vizyona girecek olması Hazal Kaya ve tüm oyuncu arkadaşlarının heyecanını artırdı. Bir kadın hikayesi olarak öne çıkan filmin yazarı Hazal Kaya’nın arkadaşı Aslı Kızmaz…

Bu filmde rol alan isimler de Hazal Kaya’nın arkadaşları olduğu için bir aile projesi gibi havası bulunuyor. Pandemi döneminin başlarında çekimleri yapılan proje için ekip uzun süredir vizyon tarihini bekliyordu. Gala öncesi koronavirüse yakalanan oyuncu, son anda testinin negatif çıkması ile programda yer aldı.

Arkadaşı yazdı, Hazal Kaya dostları ile birlikte oynadı! 7

Hazal Kaya da büyük bir heyecan içinde ve galada yaptığı açıklamada kendisi için ne kadar önemli bir hikaye olduğunu anlattı. Hazal Kaya, Sertab Bal isimli karakteri canlandırıyor ve ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulurken hatalarını ve zaaflarını bu kadar net bir şekilde izleyebileceksiniz.

Hazal Kaya, Benden Ne Olur isimli filmin galasında yaptığı şu açıklama ile projenin kendisi için ne kadar önemli olduğunu ifade etti:

“Gelip gelemeyeceğim belli değildi bu sabah azimle negatife döndüm. Bu film tam pandeminin ortasında çekildi, daha aşı yoktu ortada. Hepimiz için umut ışığı oldu aslında o zamanda sete çıkıp çalışıyor olmak. O günden beri de hep umut ışığı gibi hayatımızda bu film. Nihayet vizyona çıkıyor, nihayet insanlarla paylaşabileceğiz çok mutluyuz.

Çok tatlı bir kadın hikayesi. Bana gelen senaryolar arasında ve izlediğim romantik komediler arasında ilk defa bir kadının hayatta yolunu bulmasını, hatalarını, zaaflarını bu kadar açıkça izliyoruz. O yüzden bu işin içinde olmak çok mutluluk verici. Arkadaşım yazdı, arkadaşlarım oynuyor. Bizim için aile işi gibi bir iş. Dediğim gibi umut ışığı ve mutluluk çeşmesi umarım hepiniz için öyle olur.”