Ana sayfa Dizi Haberleri Arkadaşlar İyidir dizisi ekranda fark yaratacak

Arkadaşlar İyidir dizisi ekranda fark yaratacak

tarafından ker_def

arkadaşlar-iyidir-dizisi-3

Bu sorulara herkes kendi deneyimleri oranında cevap verecektir kuşkusuz. Arkadaşlığı yücelten de çıkar, yerin dibine batıran da… Ancak gerçek şu ki, atalarımızın da ‘Arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim’ sözüyle vurguladığı gibi, arkadaş kişinin karakterini göstermede hayli önemli bir belirteçtir. Dolayısıyla içinde kandırılmayı-kanmayı da barındıran… İyiliği-özveriyi istismara müsait olan arkadaşlık öyküleri derin mevzulardır ve buradan mutluluğun-güzelliklerin yanı sıra hem dram hem de komedi çıkması kaçınılmazdır.

Hal böyle olunca sadece gerçek yaşamla sınırlı kalmaz arkadaşlığın önemi. Aynı zamanda kurguların da temel taşına döner ‘Arkadaş’ kavramı. Özellikle de gençleri işleyen, gençlere yönelik konular anlatmaya soyunan yapımlarda karşımıza çıkar arkadaşlık tablosu. Genellikle de aşkla örülü öykülerle hayata dair renklilikler ve farklı karakterler sunar bize.

İşte yeni yüzlerle Show TV ekranına çıkmaya hazırlanan ‘Arkadaşlar İyidir’ de, arkadaş kavramını bu yol haritasıyla aktaracaklar kervanından bir örnek…