Ana sayfa Dizi Haberleri Arkadaşlar İyidir dizisi ekranda fark yaratacak

Arkadaşlar İyidir dizisi ekranda fark yaratacak

tarafından ker_def

arkadaşlar-iyidir-dizisi-4

Fragmanından ilgi çekici bir gençlik ve arkadaşlık işi olacağı yönünde olumlu sinyaller veren… Genç kadrosuyla güzel bir tablo oluşturan… Ve Emre Karayel’in İktisat Profesörü olarak üniversite kürsüsüne hayli yakıştığı ‘Arkadaşlar İyidir’in genel hikâyesine gelince…

Dizinin odak noktasında Eren Kahraman, Seda Yılmaz, Merve Altınköprü ve Yunus Çağlayan çevresinde dönen olaylar bulunacak. Bir yıl önce üniversitede hazırlık okurken tanışmış olan bu dört arkadaş zaman içinde arkadaşlığın yetersiz kaldığı durumlarla karşılaşırken bize, arkadaşlığın gücünü sorgulatacaklar.

Birinci sınıfa başlayacakları sene, Seda uzun süredir görüşmediği çocukluk arkadaşı Gizem’le karşılaştığında olaylar da yavaş yavaş gelişecek. Seda ile Gizem ilk andan itibaren yeniden eski günlerdeki gibi birbirlerine bağlanacaklar. Ancak kısa süre sonra gruptaki dengeler değişmeye başlayacak. Seda, Eren, Merve, Yunus ve Gizem geçmişin hayaletleriyle yüzleştikçe, yetişkinlik hayatının o kadar da güzel bir şey olmadığını düşünecekler. İşte bu noktada arkadaşlığı öteleyen hayatın acımasız gerçekleri girecek devreye.