Ana sayfa Dizi Haberleri Arkadaşlar İyidir dizisi ekranda fark yaratacak

Arkadaşlar İyidir dizisi ekranda fark yaratacak

tarafından ker_def

emre-karayel-arkadaslar-iyidir

Gençler artık hayatla olan savaşlarında tek başlarına olduklarını fark ettiklerindeyse hayatın her cephesinde tek başına savaşmalarının gerektiğini görecekler. Bu süreçte gerekirse yaralanacak ama tekrar ayağa kalkmasını da bilecekler. Tabii bu aşamada Tarık Hoca’nın katkıları ve yetişkinler kanadından çıkacak yan konular da ‘Arkadaşlar İyidir’ diyenlerin yolculuğuna eşlik edecek.

Sonuçta; Taze yüzlerin performansıyla ‘Arkadaşlık yaralı ruhları iyileştirebilecek mi’sorgusunu yaratıp izleyicisini bağlayacak olan dizinin yaşamdan kopuk bir iş olmadan karşımıza çıkması büyük ihtimal. Dolayısıyla gençlere Show TV’de ‘Arkadaşlar İyidir’ dedirtecek olan dizi ilgiyi hak edecek nitelikte. Merakla bekliyoruz.

Bir arkadaşlık tohumu düşecek ekrana önce… Sonra Arkadaşlar İyidir diyerek gelişen hikâyesinin gücüyle büyüyecek yavaş yavaş… Bu arkadaşlık öyküsü ömür boyu olmasa da uzun süre yürüyecek mi peki bu yolda? Onu da hayatla savaşta ‘Arkadaşlar İyidir’ demenin kolay olmadığını göstermeye soyunanların anlatım gücü belirleyecek!

İyi arkadaşın mumla arandığı şu günlerde, arkadaşlığın iyiliğini göstermeyi amaç edinenlere bol şans.

Anibal GÜLEROĞLU

[email protected]

www.twitter.com/guleranibal