Ana sayfa Dizi Haberleri Artık yeter dedi! Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisinden sonra net bir kararı var!

Artık yeter dedi! Burcu Biricik’in Camdaki Kız dizisinden sonra net bir kararı var!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanan Camdaki Kız dizisinde Nalan karakterine hayat veren Burcu Biricik, özellikle Hayat Şarkısı dizisinden sonra büyük bir çıkış yakalamıştı. Ardından, ekran ömrü kısa süren 8. Gün, Kuzgun, Kırmızı Oda dizilerinde rol almıştı.

Burcu Biricik, son dönemin hızlı çıkış yapan ve büyük beğeni toplayan isimlerinden. Dijital projelerle de adından söz ettiriyor. Oyuncu, her rolünde izleyicinin takdirini kazanırken aynı zamanda gönlünde de yer ediniyor.

Biricik’in son oynadığı diziler bakıldığında hep ezilen kadın karakterler öne çıkıyor. Özellikle konuk olduğu Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Boncuk karakteri, izleyenlerin içini yakmıştı.

Şimdi de OGM Pictures imzalı ve Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek bir hayat hikayesinden esinlendiği romanından uyarlanan Camdaki Kız’da yine baskı, psikolojik şiddet gören bir kadını oynuyor.

Fakat görünen o ki ünlü oyuncu benzer roller oynamaktan hayli sıkılmış! İşin bir başka yanı ise toplumda kadına değer verilmemesi, sürekli olarak kadına şiddet-kadın cinayetleri haberlerinin ardı arkasının kesilmemesi, ekranda da benzer hikayelerin yinelenmesi nedeniyle başka bir açıdan bakmaya başlamış Burcu Biricik mevzuya.

Oyuncu, bundan sonra bu tür rolleri seçmek yerine komedide oynamayı tercih edeceğini belirtiyor katıldığı bir Youtube programında.

Artık yeter dedi! Burcu Biricik'in Camdaki Kız dizisinden sonra net bir kararı var! 7

Biricik, Meriç Aral ile Efe Tunçer’in Youtube programına katıldı ve yaptığı konuşma ile benzer roller oynamaktan sıkıldığını da saklamadı. Biricik, şunları söyledi…

“Komedinin gözünü kesinlikle seveyim. Komedinin dışında elbette kadınların yaşadığı şeyleri anlatmak, hasır altı yapılan konuları anlatmak çok önemli. Camdaki Kız için de olumlu ve olumsuz birçok yorum yapıldı hatta bazılarına da katılıyorum. Bu konuları dile getirmek önemli. Çünkü aslında böylelikle tartışıyoruz, konuşuyoruz.

Toplum olarak konuşmayı tartışmayı unuttuk. Tüm bunlarla birlikte kadın problemleri evet var. Artık biliyoruz ve tanıyoruz bu sorunları. Ancak ben artık oynadığım rollerde başka kadınlar görmek istiyorum. Ezilen, şiddet gören, baskı uygulanan kadınlar değil de başka hikayeleri, başka işleri veya hayatları olan kadınları oynamak istiyorum. Bu yüzden bundan sonraki işlerimde en çok bunlara dikkat edeceğimi söyleyebilirim.”