Ana sayfa Sosyal Medya Asıl gerçek Hayal Köseoğlu’nun tokatlama komedisi değil, baba üzüntüsü!

Asıl gerçek Hayal Köseoğlu’nun tokatlama komedisi değil, baba üzüntüsü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Hayal Köseoğlu, Mucize Doktor dizisinde Açelya karakterine hayat veriyor. Ünlü oyuncu, Bodrum tatili sırasında erkek arkadaşını tokatladığı haberleri ile magazin basınında yer almıştı. Hayal Köseoğlu da daha sonrasında bu durumu instagram hesabından yayınladığı bir video ile ti’ye aldı. Ancak olayların iç yüzü pek de göründüğü gibi değil.

Mucize Doktor dizi ekibinin 2. sezon öncesi yaptığı sezon değerlendirme toplantısına katılan Hayal Köseoğlu, muhabirlerin sorusunu da yanıtladı. Tatilinin çok iyi geçtiğini belirten oyuncu, arkadaşı ile kavga etmeleri ya da onu tokatlamak gibi bir şey olmadığını belirterek, durumun iç yüzünü anlattı.

Babasının kalp rahatsızlığını öğrendiği bir anda çok üzüntülü olduğu bir anda arı fobisi nedeniyle arkadaşının şakasına refleks ile yanıt veren Hayal Köseoğlu, yaşananları şu şekilde anlattı:

“Kavga gibi bir durum yok, şakalaşmak gibi bir şey. ‘Arkadaşını tokatladı’ gibi haberler çıkınca benim için de entresan oldu. Sinirli ve agresiftim o anda, babamın operasyonu vardı ve kalbinde anevrizma olduğunu öğrendiğimiz bir gündü. Çok kötü bir gün geçiriyordum. O sırada da arkadaşım benim arı korkumu kullanarak, sürekli böyle… Benim çok büyük bir fobim. ‘Apo yapma’ dedim. ‘Arkadaşını tokatladı’ diye haberler çıktı. Komiğime gitti aslında.İlk defa böyle bir şey yaşadım.”

Bu duruma üzüleceğine, gülmenin bir yolunu bulmak için eğlenceli bir video paylaştığını belirten Hazal Köseoğlu, arkadaşının da bu duruma çok üzüldüğünü belirtti.