Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Asım Bayram’a ne oldu? Müge Anlı’da 600 bin TL ile kaybolan 82 yaşındaki adam aranıyor

Asım Bayram’a ne oldu? Müge Anlı’da 600 bin TL ile kaybolan 82 yaşındaki adam aranıyor

tarafından zk zk

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ve Tatlı Sert programında bir kaç gündür ilginç bir olay işlenmekte.

82 yaşında olan Asım Bayram’ın aniden ortadan kaybolmasıyla oğlu ve yakınları, canlı yayına katılıyor.

Arama çalışmaları devam ederken, Bayram’ın ev almak istediği ve çantasındaki 600 bin TL ile ortadan kaybolduğu iddia ediliyor.

Asım beyin en son görüştüğü kişi ise kadın ticareti yaptığı iddia edilen Emlakcı Murat. Peki Asım Bayram’a ne oldu?

Her gün yeni bir iddia ver gerçeklerin çıktığı kayıp olayı şuan cinayet soruşturmasına dönüşmüş durumda. Çevresinde emlak zengini olarak kendini tanıdan Asım beyin ev almak için evden çıktığı ve bir daha da geri gelmediği açıkladı. Asım beyin 2 senedir beraber yaşadığı imam nikahlı eşi Ferluga Karatuğ çelişkili konuşmaları dikkatlerden kaçmazken dün ise programa Asım Bayram’ın en son görüştüğü kişi olan Emlakçı Murat ile ilgili ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü. Diğer bir iddia ise Emlakcı Murat ile Ferluga Karatuğ tanışıyor olabileceği yönünde.

Asım Bayram'a ne oldu? Müge Anlı'da 600 bin TL ile kaybolan 82 yaşındaki adam aranıyor 7

Antalya’da yaşayan 82 yaşındaki Asım Bayram 22 Ocak gününden sonra ortalıktan kayboldu. İki yıldır Ferluga Karatuğ ile birlikte yaşayan Asım Bayram oğlu ile telefonda en son 20 Ocak günü konuştu.

Feride Karatuğ’dan alınan bilgiye göre de Asım Bayram 22 Ocak günü Emlakçı Murat olarak bilinen biriyle evlerinden çıktı ve ev bakmak üzere Konyaaltı’na gitti. Ondan sonra haber alınamayan Asım Bayram’ın kayıp olan arabası 2 gün sonra Antalya’nın Varsak bölgesinde görüldü.

Canlı yayına gelen ihbarlar ise cinayetin boyutunu farklı yönlere çekti. Programı arayan bir beyefendi “Murat’ın bir bayan arkadaşı benim bayan arkadaşıma (Eskorltuk yapıyormuş bu kişi) 80 yaşındaki bir adam var kasası var kasasını patlatacağız” dediğini iddia etti. Bir başka iddia ise Emlakçı Murat’ın kadın pazarladığı yönünde. Ayrıca Emlakçı Murat’ın sık sık başka kadınlarla Asım Bayram’ı buluşturduğu programda konuşulan diğer başka iddialar arasında.

Feride Karatuğ’dan alınan bilgiye göre de Asım Bayram 22 Ocak günü Emlakçı Murat olarak bilinen biriyle evlerinden çıktı ve ev bakmak üzere Konyaaltı’na gitti. Ondan sonra haber alınamayan Asım Bayram’ın kayıp olan arabası 2 gün sonra Antalya’nın Varsak bölgesinde görüldü.

Canlı yayına gelen ihbarlar ise cinayetin boyutunu farklı yönlere çekti. Programı arayan bir beyefendi “Murat’ın bir bayan arkadaşı benim bayan arkadaşıma (Eskorltuk yapıyormuş bu kişi) 80 yaşındaki bir adam var kasası var kasasını patlatacağız” dediğini iddia etti.

Bir başka iddia ise Emlakçı Murat’ın kadın pazarladığı yönünde. Ayrıca Emlakçı Murat’ın sık sık başka kadınlarla Asım Bayram’ı buluşturduğu programda konuşulan diğer başka iddialar arasında.

Bütün bu iddialar sonrası ise oklar Emlakçı Murat isimli şahsa çevrildi. Emlakçı Murat’ın dün yine çelişkili ifadelerini Müge Anlı programda açıklamıştı. Murat bey ise bu iddialara dün sessiz kalırken bu gün ise programda nasıl bir gelişme olacak merak konusu.

Emlakçı Murat ne demişti?
Antalya’da ve Isparta’da çok fazla gayrimenkulü olan Asım Bayram’ın en son birlikte görüldüğü ve telefon kayıtlarında en son iletişime geçtiği isim Emlakçı Murat. Emlakçı Murat programda röportaj vererek Asım Bayram’ı arama çalışmalarının sürdürüldüğü Kepez bölgesine hiç gitmediğini söylemişti. Ancak kullandığı kiralık aracın GPRS kayıtlarına ulaşan Müge Anlı ve ekibi Emlakçı Murat’ın Kepez bölgesine gittiğini ortaya çıkarmış oldu.

Araç GPRS kayıtlarını tek tek tahtaya çizen Müge Anlı 22 Ocak ‘tan 23 ocak kadar geçen zamanda Asım beyle sürekli iletişim halinde olduğu görülen Emlakçı Murat’ın cinayet varsa eğer ortada bir bilgisi olduğu yönünde.