Ana sayfa Sosyal Medya Aşırı kaliteli Baş Belası dizisi ne yazık ki final yaptı!

Aşırı kaliteli Baş Belası dizisi ne yazık ki final yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında yaz döneminde başlayan Baş Belası isimli dizinin final yapmasına izleyiciler çok üzüldü… Ekran macerası sadece 13 bölüm süren dizinin konsepti izleyenlerin çok hoşuna gitmişti. Yeterli reytingler elde edemediği için final yapan Baş Belası, ilk olarak pazar akşamları izleyici ile buluştu. Sonrasında ise günü Cuma olarak değiştirildi.

İrem Helvacıoğlu ve Seçkin Özdemir ikilisinin çok iyi performanslar ortaya koyduğu dizinin konseptine ve çekim kalitesine izleyiciler tam not verdi. Ayrıca hikaye de çok ilgi çekti. Polisiye komedi tarzında bir hikayesi bulunan dizi bugüne kadar yapılmış en kaliteli yapımlardan birisi olarak değerlendiriliyor. Bu değerlendirmeyi sosyal medyada binlerce dizi izleyicisi yaptı.

“Aşırı kaliteli bir dizi daha gözlerimizin önünde harcandı” diye yorum bırakan dizi hayranları, Baş Belası’nın bitmesine hem tepki gösteriyor hem de çok üzülüyor.

Tüm oyunculara, senaristlere, yönetmene ve set ekibine teşekkür mesajları yayınlayan Baş Belası hayranları, 13 bölümlük dizinin kendileri için unutulmayacak anılar bıraktığını ifade ediyor.

“Kalitesiyle hafızalara kazınan bir Türk dizisi” ifadesini kullanan Baş Belası hayranı bir izleyici, final üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Birçok dizi hayranına göre de Baş Belası final yapmaması gereken bir yapımdı. Ancak reytinglerin düşük olması ve atv’nin de yeni sezonda diziyi düşünmemesi finale neden oldu.