Ana sayfa Dizi Fragmanları Asiye – Saniye dayanışması ve Sen Anlat Karadeniz’de özlenen tablo! (57. bölüm 2. fragmanı izle)

Asiye – Saniye dayanışması ve Sen Anlat Karadeniz’de özlenen tablo! (57. bölüm 2. fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Sen Anlat Karadeniz’de izleyiciyi çok sevindiren gelişme… Eylül başında izleyicilerle 3.sezonuyla buluşan Sen Anlat Karadeniz dizisinde 57. yeni bölüm 25 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle atv ekranında buluşacak. Dizinin yeni bölümünden yeni görüntüler ortaya çıktı.

Sen Anlat Karadeniz 57. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldı Sen Anlat Karadeniz, yeni bölümünde izleyicileri mest eden anlar yaşanacak.

Fragmandaki detaylara göre geçtiğimiz bölüm Asiye’yi suçlayan ve “Boşol boşol boşol” diyerek boşamaya kalkan Mustafa, kadın dayanışması yaşanmasına sebep oldu.

Saniye ve Asiye’nin dayanışması gelin-kaynana birlikteliğini sergilediği için büyük beğeni kazandı.İzleyiciler bu gelişmeden memnun olduklarını sosyal medyadaki yorumlarında belirtmekteler.

Ayrıca Mustafa’nun bu durumdan nasıl kurtulacağı ve Asiye’nin yanına, eve hangi şart altında geri döneceği de merak konusu oldu.

İşte 57. bölüm 2. fragman: