Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101’deki Sinan neyse, Yusuf onun tam zıttı! Mert Yazıcıoğlu yeni karakterini çok sevdi

Aşk 101’deki Sinan neyse, Yusuf onun tam zıttı! Mert Yazıcıoğlu yeni karakterini çok sevdi

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisinde Sinan karakterini başarıyla canlandıran Mert Yazıcıoğlu, uzun süredir bu dizi üzerinden farklı yorumlar aldı. Her iki dizide de aslında bir öğrenci karakterine hayat veren oyuncu, Bir Annenin Günahı’nda Sinan’dan çok farklı bir noktada olacak.

Kanal D’nin yeni başlayan dizisinde Yusuf karakterini canlandıran oyuncu, adalet arayan bir genç olarak dikkatleri çekecek. Aşk 101’de yalnız, ailesi tarafından sevilmeyen ve buna bağlı olarak da hem içine kapanık hem de isyankar bir gence hayat veren Mert Yazıcıoğlu, yeni dizide ise tam zıttı bir karakterde.

Sinan’a nazaran Yusuf çok farklı bir noktadan izleyicileri yakalayacak. Yusuf, yüzünde gülümseme eksik olmayan annesi gibi hayat dolu bir çocuk. Ayrıca son derece uyumlu birisi. Çok becerikli ve zeki. Ailesine destek olmak için okuldan arta kalan vakitlerde gizli gizli çalışıyor.. Okulunu bitirip ailesini bu fakir hayattan kurtaracağı günlerin hayaliyle yaşıyor…

Aşk 101'deki Sinan neyse, Yusuf onun tam zıttı! Mert Yazıcıoğlu yeni karakterini çok sevdi 7

Mert Yazıcıoğlu, karakteri çok sevdiğini dile getirdi. Ünlü oyuncu, “Güzel bir işimiz var. Açıkçası ben de merak ediyorum, ne çıkacağını” dedi.

Karakterin üniversiteden yeni mezun olmuş, stajyer avukat olarak dizide yer alacağını ifade eden oyuncu, “Annesi ile yaşıyor, baba yok. Evi çekip çevirmeye çalışıyor. Annesine yardım etmeye çalışıyor, 2 tane de kardeşi var” diye konuştu.

Yusuf karakterinin adalet duygusunun yüksek olduğunu dile getiren Yazıcıoğlu, hayatın her döneminde adaletli olmanın önemini bu karakter ile göstereceğini ifade etti.

Gelen güzel tepkilerden de memnun olan Mert Yazıcıoğlu’nun röportajını videodan izleyebilirsiniz.