Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101’den daha çok ses getirecek Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’ndan yeni buluşma!

Aşk 101’den daha çok ses getirecek Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu’ndan yeni buluşma!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pınar Deniz ile Kaan Urgancıoğlu ikilisinin Aşk 101 isimli Netflix dizisinde çok başarılı bir ikili olmaları, dizi yapımcılarının da dikkatini çekmişti. Birçok hayranı ikiliyi yeni bir projede görmek istediklerini belirten yorumlar yaptı.

Sonunda Yargı isimli dizi için anlaşma yapılan Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu, yeni sezonun en iddialı dizilerinden birisinde hayranları ile buluşacak. İkilinin uyumundan çok etkilenen dizi takipçileri, yeni rollerini de çok merak ediyor.

Yargı bir hukuk dizisi olarak öne çıkıyor. Pınar Deniz, Ceylin Erguvan karakterine hayat verecek ve yeni sezonun en dikkat çeken kadın oyuncularından birisi olacak.

Kaan Urgancıoğlu ise dizide savcı Ilgaz Kaya olarak yerini alacak. Ceylin ile Ilgaz arasında yaşanacaklar dizinin merkezindeki hikayeyi oluşturacak.

Ay Yapım imzasını taşıyan Yargı dizisinin Kanal D’nin yeni sezondaki  en büyük kozu olacağı da net. Aslında dizi geçen yıl gündeme gelmiş ve Rekabet ismi ile anılmıştı. Ancak proje ertelenmek zorunda kalmıştı. Şimdi ise Yargı ismi ile hazırlıkları yoğun şekilde devam eden dizi, yeni sezonda çok iddialı geliyor.

Sema Ergenekon’un gözlemlerine dayanarak hazırladığı hikaye hukuk noktasında önemli vurguların yer aldığı sahnelerden oluşacak. Ağustos ayının ilk haftasında dizi ekibi bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Bu durumda Yargı dizisinin Eylül ayında ekranda olması beklenebilir.

Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı ve İstanbul’da çekilecek olan Yargı dizisinde müthiş bir hukuki rekabet bulacaksınız.