Ana sayfa Sosyal Medya Aşk 101’den sonra Mert Yazıcıoğlu için çok özel bir teklif var!

Aşk 101’den sonra Mert Yazıcıoğlu için çok özel bir teklif var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Aşk 101 dizisinde sergilediği performans ile hayranlarından büyük takdir kazandı. Netflix’te yayınlanan proje sona erdi ve oyuncunun yeni adımlarını hayranları heyecanla bekliyor.

2011 yılından bu yana setlerde yer alan Mert Yazıcıoğlu hem sinema hem de dizi sektöründe birçok projede bulundu. Ancak oyuncunun bir tiyatro denemesi olmadı. Karagül dizisindeki Baran karakteri ile birlikte büyük çıkış yakalayan oyuncu, şimdi sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun Nurgül Yeşilçay ile birlikte tiyatroya adım atmasını izliyor. Bundan etkilendiği de anlaşılan Mert Yazıcıoğlu’na tiyatro teklifi de yapıldı.

Afra Saraçoğlu ile Nurgül Yeşilçay’ın tiyatro oyunu için ilk gösterimde bulunan Mert Yazıcıoğlu, Das Das sanat merkezinin kurucularından Mert Fırat’tan hoş bir teklif aldı. Mert Fırat, yaptığı açıklamada genç oyuncunun sahnelerde de yer alması gerektiğini söyledi.

Aşk 101'den sonra Mert Yazıcıoğlu için çok özel bir teklif var! 7

Mert Fırat, şu ifadelerde bulundu: “Mert, ekrandan seyrettiğim. Aşk 101’de de takip ettiğim bir oyuncu. Sahnede de olmasını çok istediğim oyunculardan birisi. Umarım bir projede olur. Konuşuyoruz, ben Das Das’ta olmasını çok isterim. Genç arkadaşlarımızın ekrana emek verdikleri gibi, sahneye de emek vermesini çok önemsiyorum. Bu işler hep heves işi. Aslında bu iş istek işi. O anlamda da Mert tam öyle birisi. Umarım yolu açık olur.”

Mert Yazıcıoğlu ise sevgilisi Afra Saraçoğlu’nun ilk tiyatro deneyimi için heyecanlı olduğunu ve çok emek verdiğine de şahit olduğunu söyledi.

Yazıcıoğlu, “Ben de çok heyecanlıyım. Herkes çok emek verdi. Hepsi de gözlerimizin önünde oldu. Ben bu emeklerinin karşılıklarını alacağını düşünüyorum. Seyirciden de pozitif bir dönüş olacağını düşünüyorum. Bu kadar çalışmanın bir karşılığı olmalı” diye konuştu.

Mert Fırat’ın bir tiyatro oyunu projesinde yer alması ile ilgili teklifine ise genç oyuncu net bir yanıt vermedi.