Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk 101’in müthiş başarısını Mert Yazıcıoğlu hiç beklemiyordu!

Aşk 101’in müthiş başarısını Mert Yazıcıoğlu hiç beklemiyordu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Ünlü oyuncu Mert Yazıcıoğlu, Sinan karakteriyle Aşk 101 dizisinde rol aldı. Orijinal Türk dizisi olarak Netflix listesine eklenen Aşk 101, 190 ülkede gösterime girdi. Dizinin başarılı isimlerinden Mert Yazıcoğlu, bu kadar büyük ilgi göreceğini beklemediğini söyledi. Netflix’te en çok izlenen 10 yapım arasına giren Aşk 101, bunu 1 haftalık sürede başardı.

İbrahim Selim’in Youtube kanalına konuk olan Mert Yazıcıoğlu, bu başarıyı beklemediğini şu sözlerle anlattı: “Ben açıkçası hiç beklemiyordum, böyle bir şey. Bu kadar büyük ve iyi tepkiler alacağını beklemiyordum. Bunu görmek gurur verici. Ayrı zamanda da utanma duygusu geliyor. Yok daha birinci değildir falan diyorum.”

Aşk 101'in müthiş başarısını Mert Yazıcıoğlu hiç beklemiyordu! 7

Netflix’in yayınlandığı 190 ülkenin 10’unda Aşk 101’in en çok izlenenler arasında yer aldığını ifade eden Mert Yazıcıoğlu, bu durumdan son derece memnun.

Dizinin sosyal medyada birçok kez TT olduğunu ifade eden İbrahim Selim, kendisine de Mert Yazıcıoğlu ile program yapması için çok fazla istek geldiğini ifade etti.

Mütevasi birisi olduğunu ifade eden Mert Yazıcıoğlu, gelen bu başarının kendisini şaşırttığına değindi. Yazıcıoğlu, “Şaşkınım, gelen yorumlardan dolayı. Çok güzel yorumlar alıyorum. Çok teşekkür ederim herkese. İnsanların hayatına dokunabildiysek… Çok güzel bir duygu bu” diye konuştu.

Eğlenceli sohbeti videodan izleyebilirsiniz: