Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Ağlatır dizisi kadına şiddet sahnelerini hasır altı etti!

Aşk Ağlatır dizisi kadına şiddet sahnelerini hasır altı etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Show TV ekranlarında yakın zaman sonra başlayacak olan Aşk Ağlatır dizisinin ilk fragmanı yayınlandığında artık birçok dizi izleyicisinin alışık olduğu kadına şiddet sahneleri vardı.

Babası tarafından eli ocak ateşinde yakılan Ada karakteri, ilk fragmanda aile içinde şiddet görüyordu.

Ancak geçtiğimiz Pazar günü Kırıkkale’de eski eşi tarafından 10 yaşındaki kızının önünde bıçaklanarak öldürülen Ebru Bulut cinayetine yönelik tepkiler, dizilere de sıçradı.

Birçok kişi dizilerdeki kadına şiddet sahnelerine yönelik ciddi eleştirilerde bulundu ve RTÜK’ü de bu sahneler için göreve davet etti.

Tam da bu döneme rast gelen Aşk Ağlatır dizisinin ilk fragmanı tepkilerde Sen Anlat Karadeniz dizisi ile birlikte anılır oldu.Hafsanur Sancaktutan’ın da şiddet sahnelerindeki inandırıcı oyunculuğu, tepkilerin de artmasına sebep oldu.

Aşk Ağlatır dizisi kadına şiddet sahnelerini hasır altı etti! 8

Show TV’nin büyük yatırım yaptığı dizinin daha ilk fragmanı yayınlanmışken gelişen bu tepki dalgası üzerine hemen önlem alındı.

Show TV’nin ve dizinin sosyal medya kanallarındaki şiddet içerikli fragman kaldırıldı. Dizinin yayınlanan yeni fragmanlarında ise kadına şiddet ile ilgili sahnelere yer verilmedi.

Show TV, bu tepkiler sonrası doğru bir adım atarak hafızalarda hale taze olan Ada karakterine yönelik aile içi şiddet görüntülerinin silinmesine çaba harcıyor.

Yeni fragmanlarda şiddet unsuru görülmemekte.

Peki dizide bu sahneler olacak mı? Bekleyip göreceğiz.

Peki Aşk Ağlatır nasıl bir dizi?

Yapımını MF Yapım’ın, yapımcılığını Faruk Bayhan’ın üstlendiği, yönetmen koltuğuna Gökçen Usta’nın oturduğu, senaryosunu Yelda Eroğlu’nun “Love That Makes You Cry” dizisinden uyarladığı Aşk Ağlatır’ın başrollerini Deniz Can Aktaş ve Hafsanur Sancaktutan paylaşıyor.

Taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesinin anlatıldığı Aşk Ağlatır duygulara hitap edecek.

Aşk Ağlatır dizisi kadına şiddet sahnelerini hasır altı etti! 9

Yusuf (Deniz Can Aktaş) ve Ada’nın (Hafsanur Sancaktutan) duygu yüklü sahnelerde başarılı uyumları ile dikkatleri üzerlerine çekmekte.

Ada ve Yusuf’un imkansız aşkları, dizinin merak uyandıran hikayesinden ipuçları verirken, gerilim dolu anlar heyecanı yükseltiyor.

Etkileyici senaryosu ve güçlü oyuncu kadrosuyla göz dolduran Aşk Ağlatır Eylül’de Show TV’de izleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor.